Jador nu o susține pe Ella în marea finală Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între ei

Diana Dumitrache 24.07.2020, 08:54

Peste doar câteva zile, telespectatorii postului Kanal D vor afla câştigătorii premiului celui de-al doilea sezon. Aşa cum era de aşteptat, intre concurenţi au apărut deja alianţe sau dezbinări. De exemplu, Jador a decis că nu o susține pe Ella în marea finală Puterea Dragostei.

Jador nu o susține pe Ella în marea finală Puterea Dragostei

Pe 26 iulie, fanii emisiunii Puterea Dragostei vor afla, după luni întregi de aşteptare, marii câştigători. Cele mai multe pariuri ale telespectatorilor merg către Ella şi Bianca. Desigur, acestea au nevoie de susţinere şi din partea foştilor concurenţi.

Deşi nimeni nu se aştepta, Ella nu va fi susţinută de Jador. Artistul a declarat că votul lui va fi îndreptat către Livian.

“Nu, nu pot spune nimic despre finală Puterea Dragostei! Pe mine mă asociază lumea cu povestea aceea cu concurenţă și nu mai vreau să aud. Nu vreau să discut de Ella, eu îmi țin pumnii doar mie! Adevărul că acolo, la Puterea Dragostei, toți sunt cu două fețe, te vorbesc, de bârfesc. Singurul pe care îl respect este Livian. Restul nu mă interesează, nu discut despre ei”, a spus Jador, conform WOWbiz.ro.

Jador nu o susține pe Ella în marea finală Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între ei
Jador nu o susține pe Ella în marea finală Puterea Dragostei. Ce s-a întâmplat între ei

După o relaţie de iubire cu năbădăi, cei doi au decis să se despartă în luna februarie. Bruneta a ieşit din show, dar după o scurtă perioadă s-a întors în Instanbul, acolo unde se filmează emisiunea. Apoi, nu a mai vrut să audă de Jador.

„Gata, am pus punct. Nu mai vreau să aud de el. Am blocat orice contact, inclusiv pe adresele de socializare, sper să fie fericit cu cine își dorește și îi acceptă modul de viață”, povestea atunci Ella.

Motivul real pentru care Jador nu o votează pe Ella în finală

Se pare că atitudinea Ellei din ultima perioadă l-a făcut pe Jador să sufere. Cel mai recent exemplu este răceala concurentei din perioada în care aceasta era în doliu. Bruneta şi-a pierdut unchii în lupta cu noul coronavirus, iar Jador a dorit să îi fie alături celei pe care a iubit-o.

Cântăreţul a hotărât apoi să dezvăluie lucruri de-a dreptul uimitoare despre Ella. Astfel, atunci când aceasta locuia cu el în Bucureşti, concurenta de la Puterea Dragostei vorbea şi cu Alex Bodi, dar şi cu Dorian Popa. Suferinţa l-a întărit, însă! Bărbatul s-a axat pe muzică, uitând complet de emisiunea de pe Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...