Mihai Găinușă nu s-a mai putut abține. Ce a spus public despre Andreea Esca

Rădulescu Valentin 25.07.2020, 08:12

În urmă cu câteva zile, Andreea Esca a ieșit pe postul unde prezintă știrile și a mărturisit tot ce s-a întâmplat. După ce a dezvăluit faptul că a fost infectată cu noul tip de virus, au început să apară și mai multe reacții din partea persoanelor publice, printre care și Mihai Găinușă.

Mihai Găinușă, reacție după ce Andreea Esca a dezvăluit ce s-a întâmplat

Fostul prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor este în continuare foarte vigilent și nu s-a putut abține să vorbească și el despre evenimentul care a făcut înconjurul țării. După ce Andreea Esca a ieșit pe post în urmă cu câteva zile recunoscând că a fost infectată cu noul tip de virus, au apărut mai multe comentarii și speculări pe această temă. Mihai Găinușa a fost și el printre acești oameni, care a venit cu un mesaj ironic la adresa celei mai cunoscute prezentatoare din România, susținând că Pro TV a făcut o gafă atunci când au promovat interviul Andreei.

„Culmea jurnalismului: promo la știrea despre știrista Esca, de la propriile știri. Publicitate.”, a spus jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Mihai Găinușă nu s-a mai putut abține. Ce a spus public despre Andreea Esca
Mihai Găinușă nu s-a mai putut abține. Ce a spus public despre Andreea Esca

Reacția a atras critici

Comentariul cârcotașului Găinușă a atras și mai multe critici asupra lui, așa cum era de așteptat. Amintim că și Smiley a primit mai multe comentarii pline de răutate și mâhnire, după ce a mărturisit că o cunoaște pe Andreea Esca și știe prind ce a trecut. La acel moment, artistul s-a simțit foarte deranjat de reacția multora și a ținut să mai transmisă un ultim mesaj cu care să le răspundă tuturor. De astfel, Mihai Găinușă a primit un mesaj din partea unei urmăritoare, în care aceasta susține că nu își poate ține gura.

„Când o persoană cunoscută are probleme de orice fel, se trezesc bârfa, răutatea și invidia la români, iar gură-cască în loc să închidă gura prind muște și țânțari cu ea”, a spus o admiratoare, la care Găinușă nu a întârziat să răspundă: „Sau e vorba despre ratingul cu orice preț”.

Urmăriți Impact.ro și pe