Cum a apărut Andreea Esca la Știrile PRO TV, după ce a lipsit din cauza bolii

Iancu Andreea 24.07.2020, 08:21

Andreea Esca și-a uimit telespectatorii după ce a apărut din nou la pupitrul știrilor. Astfel, vedeta a prezentat joi, 23 iulie, începând cu ora 19:00, jurnalul de știri, după ce a lipsit aproximativ două săptămâni din televiziune.

Din nou la pupitrul știrilor, după ce Andreea Esca a învins boala

Dragostea pentru jurnalism nu a putut să o țină prea mult timp departe pe Andreea de platoul Știrilor Pro TV. Astfel, Esca a revenit la activitatea sa obișnuită, prezentând jurnalul zilnic de la ora 19:00. Din păcate, perioada de două săptămâni în care a lipsit de la TV a fost una critică.

Andreea Esca, soțul și fiul lor au ajuns internați la Spitalul Victor Babeș din București după ce au fost testați pozitiv cu coronavirus. Diagnosticul a fost pus în urmă cu aproximativ două săptămâni. Chiar știrista a dezvăluit cum a fost toată această perioadă într-un interviu exclusiv pentru Pro TV.

Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niște probleme anterioare. Soțul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nicio boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viață foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei.

Plămânii lui au fost extrem de afectați într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacționat violent într-un timp scurt și foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că așa arată iadul», a povestit prezentatoarea TV cu lacrimi în ochi în interviul pentru Pro TV.

Andreea Esca, revenire la pupitrul Știrilor Pro TV
Andreea Esca, revenire la pupitrul Știrilor Pro TV

Andreea Esca, într-o stare mai bună ca niciodată

Vedeta a apărut joi seara cu forțe proaspete la pupitrul știrilor. Astfel, Andreea a afișat o formă impecabilă, fiind nerăbdătoare să își reînceapă activitatea. De asemenea, într-o postare pe contul său de Instagram, Esca a împărtășit câteva fotografii de pe platoul de filmare. Totodată, una dintre imagini avea drept descriere textul „Home” (Acasă), semn că știristei i-a lipsit meseria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...