Cazul Caracal. Anunțul revoltător al familiei Alexandrei Măceșanu, la un an de la dispariția fetei. “Îmi dau lacrimile și mă apucă furia”

Madlen Moraru 22.07.2020, 12:58

Anunțul revoltător al familiei Alexndrei Măceșanu a reușit să îi înfurie pe mulți români. Peste doar două zile se va împlini un an de zile de când adolescenta a dispărut fără urmă.

Cazul Caracal. Anunțul revoltător al familiei Alexandrei Măceșanu, la un an de la dispariția fetei

Pe data de 24 iulie se va împlini un an de când Alexandra Măceșanu a dispărut fără urmă. Fata avea pe atunci 15 ani și a reușit să sune după ajutor la numărul 112, pentru a solicita intervenția autorităților în locuința lui Gheorghe Dincă, unde era ținută. Totodată, familia Alexandrei a făcut recent un anunț foarte tulburător, cu câteva zile înainte de această aniversare sumbră.

Cazul Caracal. Anunțul revoltător al familiei Alexandrei Măceșanu, la un an de la dispariția fetei. “Îmi dau lacrimile și mă apucă furia”
Alexandru Cumpănașu a anunțat pe Facebook că tatăl Alexandrei Măceșanu și-a serbat aniversarea de curând

Tatăl Alexandrei își sărbătorește astăzi ziua de naștere, fiind însă vorba despre un moment trist în familia lor. Pentru a marca totuși ziua, fostul candidat de la prezidențiale e postat atât un mesaj, cât și mai multe fotografii, în mediul online. În plină pandemie cu noul virus, familia fetei presupus ucisă de către Gheorghe Dincă și apoi incinerată va organiza un protest, în weekend.

„Pe 24 iulie se împlinește UN AN de când Alexandra a fost răpită și traficată! Politia din Caracal, procurorii și clanurile interlope refuză să afle ADEVĂRUL! De aceea Sâmbăta la ora 12:00 vom pleca mai multe mașini spre Caracal pentru a le arăta celor care si-au batut joc de Alexandra ca nu uitam și continuam sa luptam! Cine dorește sa ni se alature din București ii asteptam Sambata la ora 12:00 în Piata Victoriei! Ne vom deplasa către Caracal si vom reface întregul traseu al monstrului din Carcal si ne vom opri la ora 16:00 în fata politiei Caracal! Ii rugam pe toți cei care ni se vor alatura sa poarte masca si sa respecte legea! Vocea Alexandrei se va auzi în întregul Caracal! Voi ce faceti Sambata? Este vb de viitorul copiilor vostri‼️Daca ii iubiți veniti alaturi de noi‼️”, a transmis Alexandru Cumpănașu pe Facebook.

Ce transmite Alexandru Cumpănașu: “Îmi dau lacrimile și mă apucă furia”

„La mulți ani, Neluțu! Nu știu ce să-ți spun în plus! Fii tare și ai grijă de Irina și Teo. Eu și Simona vă iubim enorm și vom face totul pentru a afla adevărul despre Alexandra. Când mă uit la tine și la Alexandra în această poză făcută de ziua ta fix acum un an îmi dau lacrimile și mă apucă furia”, a mai scris Alexandru Cumpănașu pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe