Exclusiv: Prima reacție a lui Marcel Pavel, după ce prietenul său cel mai bun, Cozmin Gușă, a spus că artistul nu a avut coronavirus: “Am să îl dau în judecată”

Alexandra Andrei 18.07.2020, 18:33

Sunt prieteni de mai bine de 20 de ani, însă acum se vor război în instanță. Motivul? Cozmin Gușă susține că Marcel Pavel nu a avut coronavirus, iar artistul îl acuză de defăimare. Impact.ro are toate detaliile.

Marcel Pavel, la un pas de moarte după ce contactat virusul COVID 19

Numele lui Marcel Pavel stă de aproape o lună pe buzele a milioane de romîni, după ce acesta a recunoscut că a fost infectat cu coronavirus. Cântărețul a fost internat la Matei Balș și a trecut prin momente extrem de delicate.

“Am ajuns la spital cu dublă pneumonie. Am avut un fragment extrem de agresiv. 14 zile am stat cu mască de oxygen. Mă dădeam jos din jos din pat doar când mâncam și beam apă. Am stat 20 de ore cu masca pe față”, declara artistul zilele trecute.

El nu a trebuit să lupte numai cu virusul mortal, ci si cu vocile rele, care s-au grăbit să afirme faptul că artistul nu ar avea coronavirus și că, în realitate, totul ar fi o strategie pentru ca populația să se teamă din ce în ce mai tare. Așa cum era de așteptat, Marcel Pavel a fost extrem de mâhnit de valul de comentarii răutăcioase din mediul online și a jurat că niciodată nu s-ar preta la un asemenea scenariu.

Cântărețețul Marcel Pavel susține că a fost la un pas de moarte
Cântărețețul Marcel Pavel susține că a fost la un pas de moarte

Amenință cu instanța pe toți cei care își bat joc de suferința lui

Imediat după externare, cântărețul s-a retras pentru o perioadă la munte, pentru a se pune pe picioare iar scandalul se stinsese. Până ieri, atunci când Cozmin Gușă, un prieten apropiat de-al lui Marcel Pavel, de altfel, a făcut o dezvăluire absolut șocantă.

“Din ce am aflat, primul test a fost negativ, iar cineva vrea să facă un PR pentru pandemie. Din ce am discutat, este că a fost obligat să semneze, la internare, o declarație că nu vor discuta cu presa. Manipularea e totală! Așa au fost obligate și vedetele de la Antena 1, spitalul nu zice nimic”, a precizat Cozmin Guşă.

Aflat pe litoral împreună cu familia, Marcel Pavel a fost extrem de afectat să afle cele declarate de prietenul său și este decis să nu mai permită nimănui nici măcar o insultă, mai ales când acestea sunt complet nemeritate.

“Oameni buni, am fost în pericol să îmi pierd viața. Niciodată nu m-aș juca măcar o clipă cu așa ceva. Nu fac jocuri politice, nu mi-aș supune familia la un asemenea calvar. Sunt un om cu capul pe umeri și cu frica lui Dumnezeu. Toți cei care au spus că eu am mințit că aș fi avut coronavirus, că aș face parte din vreun plan de manipulare în masă, ori că am luat bani pentru a mă preface bolnav, vor răspunde în fața instanței. Toți, fără excepție.

Am muncit toată viața mea pentru ceea ce am acum, numai eu știu cu câte greutăți, și nu permit nimănui să calce în picioare integritatea mea și a familiei mele. Am suferit enorm din această cauză, însă, într-un final, am înțeles că cea mai importantă este sănătate. Fiecare să își asume ceea ce spune și ceea ce face”, a declarat Marcel Pavel pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...