Lia Olguța Vasilescu, revoltă după ce Cozmin Gușă s-a înscris din nou în PSD. ”Îmi e greu să stau acum în partid!”

Diana Radu 29.10.2019, 11:11
Lia Olguța Vasilescu, revoltă după ce Cozmin Gușă s-a înscris din nou în PSD. ”Îmi e greu să stau acum în partid!”

Lia Olguța Vasilescu s-a arătat de-a dreptul deranjată de faptul că Cozmin Gușă s-a înscris din nou în partidul PSD din care și ea face parte. Mai mult, Olguța a spus că îi este foate greu să fie colegă cu acest om care a atacat cu sete partidul pentru a câștiga alegerile europarlamentare.

”Îmi e greu să stau în partid cu un om care a dat cu sete în partid să ajungă la acel scor la europarlamentare. Și eu am fost suprinsă. Probabil a fost decizia primarului de la sector 1 și a domnului Stănescu”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, la Antena 3.

Olguța Vasilescu critică dur reintrarea lui Cozmin Gușă în PSD

Cozmin Gușă, acționar al postului Realitatea TV, s-a reînscris în partid, potrivit unui anunț făcut pe Facebook de primarul sectorului 1 al Capitalei, Dan Tudorache. Gușă a ocupat funcția de secretar general între 2001 și 2003, în timpul guvernării Adrian Năstase. Ulterior a condus campania electorală pentru Preşedinţie a lui Traian Băsescu, dar şi a lui Mircea Geoană.

“Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă”, a comentat Dan Tudorache pe Facebook o fotografie pe care a postat-o, în care apare alături de Cozmin Guţă şi Paul Stănescu.

Cosmin Gușă se întoarce la PSD chiar dacă Lia Olguța nu este de acord

Cosmin Gusa se reintoarce in partidul PSD
Cosmin Gusa se reintoarce in partidul PSD

„Acum am opțiunea să fac din nou politică, de stânga, cum am făcut întotdeauna. Și am ales opțiunea PSD pentru că din unghiul meu de vedere e singurul partid de stânga de tip nesecuristic. Opțiunea mea este de membru simplu, cu funcția de Cozmin Gușă.”, a spus acesta. 

Cozmin Gușă susține că PSD va deveni un partid cu avantaj competițional dacă acceptă să se reformeze.

„PSD, dacă acceptă din această toamnă-iarnă să se reformeze, va lua un avantaj competițional în fața unui PNL care se va afla probabil la guvernare din noiembrie, dar care în cursul anului 20-20, dacă vrea sa mai conteze la parlamentare, va avea de asemenea obligația să se reformeze pe un alt model. Referitor la PSD, eu văd posibil acest model de partid al românilor buni, adresabili electoratului de stânga, prin care un român bun se poate să fie un român competent, un român omenos și un român patriot”, mai susține Cozmin Gușă.