Suferința nebănuită a Lidiei Buble. Prin ce a trecut artista la începutul relației cu Răzvan Simion. A ținut totul ascuns până acum

Andrei Cezar 18.07.2020, 09:16

Lidia Buble a dat cărțile pe față. Artista de 27 de ani a vorbit, în cadrul emisiunii Teo Shw, despre relația pe care o mai are în momentul de față cu Răzvan Simion. Ea a dezvăluit de ce a suferit atât de tare la începutul relației fostul ei iubit.

Lidia Buble despre începutul relației cu Răzvan Simion: ”Mi-a fost cel mai greu”

Din punct de vedere sentimental, între Lidia Buble și Răzvan Simion lucrurile sunt clare. Cei doi au decis ca drumurile lor să se separe și să își continue viața unul fără celălalt.

Din punct de vedere profesional, însă, cei doi au în continuare un parteneriat, precum a mărturisit chiar Lidia, care îl consideră pe fostul ei iubit ”pionul principal în carieră.”

“Răzvan e pionul principal în cariera mea și vreau să-i mulțumesc că șă-n ziua de azi mă sprijină și mă ajută să evoluez. Suntem doi oameni maturi care știm să diferențiem partea sentimentală de partea de afaceri. Mă așteptam să fiu mult mai bombardată cu întrebări despre acest subiect, dar lumea știe că am fost mereu discretă și, doamne ajută, nu a fost cum îmi imaginam”, a mărturisit Lidia Buble în cadrul emisiunii Teo Show.

Artista a vorbit și despre perioada de început a relației cu Răzvan Simion, atunci când lumea o blama pentru divorțul fostului ei iubit de soție.

”Am fost judecată pentru ce eram și ce spuneam și mă afecta foarte tare. Acum nu mă mai afectează nimic. Cel mai greu mi-a fost în urmă cu cinci ani, când toată lumea credea că e vina mea”.

Suferința nebănuită a Lidiei Buble. Prin ce a trecut artista la începutul relației cu Răzvan Simion. A ținut totul ascuns până acum
Suferința nebănuită a Lidiei Buble. Prin ce a trecut artista la începutul relației cu Răzvan Simion. A ținut totul ascuns până acum

Lidia Buble și Răzvan Simion, moment stânjenitor, în direct, la TV, după despărțire

Prima apariți a celor doi împreună la o emisiune televizată, după ce s-au despărțit, a avut loc la ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Artista a fost invitată pentru a vorbi despre cel mai nou single ”Cu ochii ăia verzi”.

Cel care a intervievat-o pe blondină a fost Dani, însă interviul nu a decurs așa cum ar fi trebuit. Din cauza emoțiilor generate de situație, Dani parcă nu-și mai găsea cuvintele, lucru remarcat și de bunul său prieten, Răzvan.

”Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări”, i-a spus Răzvan. Replica plină de amuzament a lui Dani nu a întârziat să apară: ”Stai liniştit, i-am luat interviu şi Mihaelei Rădulescu! Da, e pe net, pentru copii.”

Emoțiile au fost vizibile și între cei doi foști iubiți, care au încercat pe cât posibil să se comporte normal. Dani Oțil a bătut chiar un apropo despre despărțirea lor.

”Da, sunt foarte bine, sunt fericită. Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta.”, a răspuns imediat artista, după care s-a făcut liniște în platou.

Urmăriți Impact.ro și pe