Andreea Mantea va prezenta o altă emisiune după plecarea de la Puterea Dragostei. Despre ce e vorba

Diana Dumitrache 15.07.2020, 12:52

Vestea că Andreea Mantea nu va mai prezenta „Puterea Dragostei” i-a întristat pe fanii emisiunii de la Kanal D. Vedeta TV, însă, a ţinut să precizeze că telespectatorii o vor putea urmări în cadrul unui alt show.

Andreea Mantea, implorată de fani să prezinte şi sezonul 3 „Puterea Dragostei”

Fanii emisiunii de pe Kanal D au fost extrem de dezamăgiţi de anunţul brunetei. Andreea Mantea a precizat că va fi înlocuită şi că va prezenta o altă emisiune. Aşa cum era de aşteptat foarte multe persoane au întrebat-o despre motivul plecării, dar au şi felicitat-o pentru noul proiect.

“Nu pleca, eşti cea mai bună”, “Îmi pare rău că nu vei mai prezenta tu, dar îţi urez succes pe mai departe”, “Erai perfectă ca prezentatoare, nu trebuia să pleci”, “Cu siguranţă vei avea o nouă emisiune, aşa că te aşteptăm din nou la TV”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi pe contul vedetei de Instagram.

Primele declaraţii ale focoasei brunete

Andreea Mantea va prezenta o altă emisiune după plecarea de la Puterea Dragostei. Despre ce e vorba
Andreea Mantea va prezenta o altă emisiune după plecarea de la Puterea Dragostei. Despre ce e vorba

Prezentatoarea în vârstă de 33 de ani nu a dorit să răspundă comentariilor, însă a dorit să explice motivul pentru care a decis să plece din emisiune.

A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei, pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România , a declarat Andreea Mantea, pentru kfetele.ro.

Cel de-al doilea sezon din Puterea dragostei se va încheia duminică, 26 iulie. Este important de amintit că va prezenta în continuare, alături de Mihai Mitoșeru, “Se strigă darul”.

Cine va fi gazda sezonului 3 din “Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a dezvăluit că va fi gazda reality show-ului de la Kanal D începând cu sezonul 3. Aceasta a devenit cunoscută după ce a fost concurenta la “Bravo, ai stil!”. Apoi, a prezentat, alături de Victor Slav, show-ul „Îmi place dansul!”. Mai mult, a fost realizatoarea și prezentatoarea rubricii „Secrete între fete”, din cadrul „Teo Show”, la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...