Drama neștiută din familia lui Bobiță din Las Fierbinți. I-a marcat viața lui Bobonete

Iancu Andreea 15.07.2020, 11:50

Mihai Bobonete este adesea confundat cu Bobiță, personajul pe care îl interpretează actorul în serialul Las Fierbinți. Deși iubește să facă oamenii să râdă, în viața reală, Bobonete s-a confruntat cu o dramă în familia sa.

Mihai Bobonete, marcat de o dramă neștiută din familie

Actorul care interpretează rolul cârciumarului Bobiță din Las Fierbinți reușește să aducă zâmbetul pe chipul fanilor săi. Însă, în copilărie, a trecut prin clipe dificile. Astfel, se face că tatăl tău a fost bolnav o lungă perioadă de timp, internat în spital. Mama actorului a decis să își îngrijească soțul și i-a lăsat pe copii, Mihai și fratele acestuia, în grija bunicilor. Aceștia din urmă s-au stins la un moment dat, provocând multă durere în sufletul actorului.

Născut și crescut în Craiova, Bobonete a suferit foarte mult când a fost nevoit să plece din orașul natal. Mai cu seamă că exista o legătură aparte între el și acel loc.

Legătura mea cu Craiova s-a rupt în momentul în care a murit bunica din Valea Roșie, într-un accident stupid. Nimic nu mă mai ținea acolo, a povestit actorul într-un interviu pentru life.ro.

Norocul însă i-a surâs, iar pasiunea pentru actorie i s-a dezvoltat după ce l-a întâlnit pe Dan Chișu. Iar astăzi, Bobonete interpretează magistral rolul lui Bobiță, în serialul de la Pro TV, pe lângă episoadele de stand-up comedy sau prezentarea diferitelor show-uri TV.

Brusc mi-am dat seama că nu mai voiam acea facultate și îmi doream să fiu actor, așa că am plecat la București.În vara aceea am avut noroc de o întâlnire la Costinești cu Octavian Strunilă, m-am dus la facultate, la București. Am intrat la actorie, doar că eu aveam 23 de ani, colegii mei erau de 18 ani, iar toate rolurile mele de examen erau de bătrâni, care aveau copii. Ce să înțeleg din facultate? Dar l-am întâlnit pe Dan Chișu, care avea atunci Café Déko, iar de acolo lucrurile au mers uns.

Bobonete interpretează rolul lui Bobiță din Las Fierbnți
Bobonete interpretează rolul lui Bobiță din Las Fierbnți
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...