Dezvăluiri despre cum a început relația Vioricăi cu Ioniță de la Clejani. ”Era cuplat cu mătușa mea”

Iancu Andreea 07.07.2020, 13:23

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu efervescent și talentat, care bucură fiecare petrecere la care participă. Deși se cunosc de o viață, puțini cunosc cum a început povestea de dragoste dintre cei doi artiști. Se pare că Ioniță era cuplat chiar cu mătușa Vioricăi.

Viorica era o copilă de 14 ani

Cei doi artiști sunt percepuți ca fiind împreună de multă vreme. Iar acest lucru este cât se poate de corect. Ei se cunosc încă din adolescență, pe când Viorica avea numai 14 ani, iar Ioniță 18 ani. Totuși, destinul a făcut ca ei să ajungă împreună.

Avea 14 ani, era o fetiță mică… și vine la mine și-mi spune: ”Nea Ioniță, îmi dai felia ta de tort?”. Cum să nu, păpușă…, a povestit Ioniță de la Clejani la o emisiune TV, potrivit revistei Avantaje.

Chiar dacă Viorica a fost cucerită de acordeonul cu care Ioniță obișnuia să cânte încă din copilărie, bărbatul nu era disponibil. El a fost într-o relație chiar cu mătușa Vioricăi.

Pe vremea aia Ioniță era cuplat cu sora mamei mele, mai exact cu mătușa mea. Eu aveam 14 ani, el 18. Îmi aduc aminte că pe vremea aia avea un acordeon superb, puțini aveau așa ceva. El cânta și cafe-concert…., a mărturisit Viorica de la Clejani.

Cei doi artiști au împreună doi copii, pe Marga și Fulgy Foto - cancan.ro
Cei doi artiști au împreună doi copii, pe Marga și Fulgy
Foto – cancan.ro

Cum l-a cucerit Viorica pe Ioniță

Totuși, momentul în care cei doi au simțit că trebuie să rămână împreună a avut loc puțin mai târziu. Ioniță a povestit că a fost cucerit de apariția unei blonde frumoase, pe care inițial nu a recunoscut-o. Cei doi s-au reîntâlnit la o nuntă, iar Ioniță a făcut primul pas.

Peste doi ani cântam la o nuntă și văd o blondă frumoasă, suplă și cu niște buze roșii că vine la mine și mă întreabă:”Ce faci, nea Ioniță?” Eu habar n-aveam cine e! Îmi spune: ”Păi nu mă cunoști? Sunt nepoata lui…”. Aaaaa, atunci mi-am dat seama cine era. Și am luat-o puțin după cort…”, a afirmat el.

De asemenea, soția sa a dezvăluit că a fost o conexiune de zile mari la acel moment.

Și m-a dus în spatele cortului și m-a pupat, nene, într-un fel.

Astfel, Viorica și Ioniță au ajuns să formeze o familie frumoasă, alături de cei doi copii ai lor, Margherita și Fulgy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...