Semnificația nebănuită a gestului făcut de Alibec, după ce a marcat împotriva FCSB. Mesajul transmis suporterilor

Marian Cărăvan 30.06.2020, 11:24

Astra Giurgiu a învins-o pe FCSB cu 3-2 în play-off-ul Ligii 1, iar Denis Alibec a fost omul meciului, cu două goluri și o pasă decisivă. Atacantul a atras atenția după ce a marcat împotriva FCSB, iar la finalul meciului a explicat de ce a făcut acel gest.

Gestul făcut de Alibec după ce a marcat împotriva FCSB. Ce semnificație are

Astra a revenit spectaculos după ce a fost condusă cu 2-0 pe propriul teren de FCSB. Iar atacantul Denis Alibec a avut un rol determinant în evoluția ulterioară a meciului și a victoriei giurgiuvenilor. Fost jucător la FCSB, Denis Alibec nu s-a dat la o parte și s-a comportat ca un adevărat profesionist, apărând culorile echipei la care este legitimat acum. A avut și motivație supplimentară, iar la final a și explicat care a fost aceasta. Alibec a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă în victoria cu 3-2 a Astrei Giurgiu în fața vicecampioanei FCSB. El a înscris golul victoriei în minutul 80 și imediat a făcut un gest sugestiv: și-a dus degetul la gură. Cei vizați de gestul său au fost fanii roș-albaștrilor, a spus după meci atacantul Astrei.

„M-au înjurat în ultimul meci. Au spus că am jucat acolo și am dat gol contra Stelei. Când eram acolo mă aplaudau, mă iubeau.

După, să înjuri un jucător e lipsă de fair-play și de omenie, că nu am vrut eu să plec de acolo. Nu am vrut eu, am fost dat afară”, a declarat Denis Alibec.

Semnificația nebănuită a gestului făcut de Alibec, după ce a marcat împotriva FCSB. Mesajul transmis suporterilor Sursa: captură Digi Sport

Cum au fost motivați Alibec&Co. să câștige în fața FCSB. „Cred că merităm și noi un bonus”

Meciul dintre Astra Giurgiu și FCSB a fost unul spectaculos nu doar din punct de vedere al evoluției scorului. Deși multor echipe le pică moralul după ce sunt conduse, chiar cu 2-0, și pe propriul teren, nu același lucru s-a întâmplat cu Astra. Băieții lui Bogdan Andone au revenit de la 0-2 și au făcut-o magistral, pentru o victorie cu 3-2. Chiar dacă Astra are interzis în Europa în viitorul sezon, iar un loc cât mai sus în clasamentul Ligii 1 nu le aduce decât o satisfacție morală, giurgiuvenii au tras tare împotriva FCSB.

„La 2-0 nu mă așteptam să mai revenim, dar am arătat ca o familie și a fost important că am avut și un impuls la pauză din partea lui „Mister” (n.r. – antrenorul Bogdan Andone) și am arătat că suntem o echipă mare și am revenit de la 2-0”, a spus Denis Alibec la Digi Sport.

Dar cum s-a produs revenirea? Cum au fost motivați băieții? „Ne-a certat puțin antrenorul la pauză”, a mărturisit eroul meciului, Denis Alibec.

Deci nu a intrat patronul în vestiar să le promită bani pentru o victorie împotriva FCSB, deși „am făcut o partidă mare, cred că merităm și noi un bonus măcar”, mai spune Alibec.

Atacantul i-a lăudat pe adversarii de luni seara.

„Sincer, cred că e cea mai bună repriză a Stelei din acest campionat, chiar nu mai știam pe unde să mai alergăm. Nu mă așteptam să facă o repriză așa de bună, dar știam că o să cadă fizic și s-a văzut lucrul acesta”, a conchis omul decisiv în victoria Astrei contra FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe