Cum arăta Oana Zăvoranu, în adolescență. Imagine rară cu vedeta

Rădulescu Valentin 17.06.2020, 09:58

Deși a avut parte de mai multe controverse de-a lungul timpului, mai ales cu Pepe, Oana Zăvoranu pare că s-a mai liniștit și duce o viață relaxată. De curând a apărut și o fotografie cu diva din tinerețe, imagine care i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

Imagine rară cu Oana Zăvoranu din adolescență

Diva se află acum la vârsta de 47 de ani, dar acest lucru nu se observă deloc, Oana Zăvoranu se află într-o formă excelentă și nu ține ascuns acest lucru. Actrița din serialul ”Sacrificiul” arată ca la vârsta de 30 de ani, lucru ce se datorează stilului ei de viață sănătos. Vedete are mereu grijă la ce mănâncă și cât mănâncă. De curând, diva a ținut să dezvăluie zilele trecute o fotografie cu ea din tinerețe pe rețelele de socializare, de pe vremea când era doar o adolescentă. Alături de fotografie, vedeta a postat și un mesaj în care le spune fanilor că poză este de acum 30 de ani.

„#tbt…Acum 30 ani…pe la 16-17 ani ?….cand esti smeker, esti smeker de la mama ta din….???”, a pus Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Cum arăta Oana Zăvoranu, în adolescență. Imagine rară cu vedeta
Sursă Foto: Instagram oana.zavoranu

Oana Zăvoranu și-a serbat ziua de naștere

Deoarece ieri a fost ziua Oanei, aceasta a primit multe mesaje și urări din partea fanilor, lucruri care s-au putut vedea și la postările sale de pe rețelele de socializare. Actrița se află în formă maximă, iar alături de iubitul ei, Alex Ashraf, trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. Până acum cei doi s-au înțeles bine și a mărturisit acest lucru și fanilor, care o apreciază enorm pentru stilul ei de viață.

„Multumesc mult de tot pentru toate urarile si mesajele superbe pe care mi le-ati trimis de ziua mea!♥️♥️♥️ Ma simt bine in pielea mea si ca am o gena de ‘Alien’ cum zice My Husby ???
Dragostea te face sa fi frumos,iar sanatatea sa poti sa te bucuri de ea…banii si faima nu fac decat sa intregeasca tot acest tablou ???
All my LOVE ???
Oana ?”, este mesajul Oanei venit cu ocazia zilei sale de naștere.

Urmăriți Impact.ro și pe