Theo Rose l-a părăsit, dar el și-a luat revanșa în stil mare. Cu cine se iubește acum Alex Leonte. „Nu mă ascund, că nu am de ce”

Andrei Simion 23.03.2023, 09:29

Alex Leonte are o nouă relație, după ce a fost părăsit de Theo Rose, după cinci ani de relație. Nepotul lui Nea Mărin și-a luat revanșa în stil mare, la ceva timp după ce fosta lui iubită a confirmat că formează un cuplu cu regizorul Anghel Damian, cu care va avea un copil.

Cine este noua iubită a lui Alex Leonte

Noua iubită a lui Alex Leonte este influencerița Manuela Lupașcu. Tânăra a făcut dezvăluiri despre relația pe care o are cu nepotul lui Nea Mărin, precizând că nu niciunul dintre ei nu încearcă să se ascundă.

„Pentru tot îmi fac timp, aranjată cu totul, astfel încât să am de toate în viața mea. Totul e bine, nu vreau să fac un subiect despre chestia asta, să vedem cum merg lucrurile mai departe.

Nu cred că s-a ascuns nimeni, nici în trecut, nici în prezent, asta e toată chestia, vreau să avem și momente pentru noi. Ce aleg să ofer, nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns, dar e bine. Nu cred că are legătură cu asta (că Alex Leonte este persoană publică, n.r.), e vorba de a păstra anumite momente pentru mine și, în general, nu se ascunde absolut nimeni.

Vreau să pun accent pe ceea ce fac, mai mult decât orice altceva. Realitatea și viața pe care o avem face parte din ceea ce suntem, nu mă ascund că nu am de ce, dar mai răruț că e mai drăguț”, a spus Manuela Lupașcu.

Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte
Manuela Lupașcu, noua iubită a lui Alex Leonte

Alex Leonte, despre despărțirea de Theo Rose

În urma anunțului despărțirii dintre Alex Leonte și Theo Rose, nepotul lui Nea Mărin a publicat un mesaj pe Instagram ca să clarifice motivul pentru care el și cântăreața și-au încheiat relația, după cinci ani pe care i-au petrecut împreună.

Alex Leonte a scris că ruptura dintre el și Theo Rose a avut loc departe de ochii presei și cât se poate de amiabil, fără certuri și fără să fie vorba vreo secundă despre infidelitate. Tânărul a precizat că el și fosta lui iubită au luat măsuri atunci când au constatat că între ei doi nu mai exista dragoste.

Nepotul lui Nea Mărin a cerut să îi fie respectată intimitatea și a precizat că nu își dorește să își expună viața personală în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe