VIDEO EXCLUSIV

La ce vârstă i-a prezentat Andra Gogan primul iubit mamei ei. Ce calități ar trebui să aibă soțul ideal: „Dacă îi propun ceva, să nu spună că îi e somn” VIDEO EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 16.03.2023, 20:21

Andra Gogan, vocea personajelor Disney, este leită mama ei, Dana Gogan, căreia i-a moștenit frumusețea și optimismul molipsitor. Cele două, mamă și fiică, ne-au oferit un interviu, la dublu, în exclusivitate pentru Impact.ro, prilej de a afla la ce vârstă s-a îndrăgostit Andra, prima oară, dar și ce calități ar trebui să aibă viitorul soț, pentru a putea ține pasul cu energica artistă, în vârstă de 24 de ani.

”Mama îmi dă energia ei”

Pe Andra Gogan și pe mama ei, Dana Gogan, le-am întâlnit la premiera filmului ”Shazam! Furia zeilor”, la Cinema Afi Cotroceni. Ne-au oferit un interviu la dublu, în care ne-au demonstrat că sunt foarte unite, nu doar asemănătoare, din punct de vedere fizic.

Au în comun însă și optimismul. Mama Andrei ne-a declarat: ”Eu îmi iau energia de la fiica mea, dar și de la fiul meu, ei oferă în jur energie, amândoi sunt dornici de treabă”. Iar Andra a completat-o, pe această temă: ”Iar mama îmi dă energia ei. De fapt, e ca un bumerang de energie”.

Despre perioada rebelă din adolescență: ”Îi închideam mamei telefonul și ușa în față”

La întrebarea cum a fost Andra, în copilărie, dar și în adolescență, mama acesteia ne-a făcut câteva dezvăluiri, în premieră: ”Mereu spun că le doresc din suflet tuturor să aibă un copil așa cum am avut și cum am eu acum. Când învăța, învăța cu toată pasiunea, când se distra, o făcea cu toată pasiunea. Andra nu mi-a făcut probleme niciodată. Dar, recunosc, prin clasa a lX-a, a fost puțin mai rebelă”.

Andra i-a dat pe loc dreptate mamei și ne-a vorbit și ea despre acea perioadă, când devenise, brusc, secretoasă, deși, până atunci, își știau toate planurile: ”Da, devenisem mai rebelă. Adică, îi închideam mamei telefonul și ușa în față, ca să nu se uite și să nu asculte. Nu o lăsam să se uite în mesajele mele sau să mă întrebe tot ce fac. Dar, a durat totul doar un singur an, apoi i-am dat telefonul iar să se uite”, ne-a declarat Andra Gogan, exclusiv pentru Impact.ro.

Ce calități trebuie să aibă viitorul soț al Andrei Gogan

Dana Gogan ne-a mai dezvăluit și la ce vârstă i-a prezentat celebra ei fiică primul băiat care i-a căzut cu tronc, dar și cum ar trebui să fie viitorul soț al Andrei: ”Era cam prin clasa a-Xll, când mi-a prezentat primul prieten. Mi-a zis așa: ”Îmi place de un băiat și aș vrea să-l cunoașteți”. Eu cred că fiica mea ar merita tot o persoană veselă, ca ea, plină de acțiune.

Adică să nu fie genul de tip care de-abia se mișcă, să fie tot agitat, așa, ca ea!”. Iar Andra a mai adăugat, pe lista de calități: ”Viitorul soț ar trebui să aibă puțină energie, dacă îi propun ceva să nu spună: ”A, nu, mi-e somn!”, să fie deschis”.

Andra Gogan ne-a dat de înțeles că în prezent nu are un iubit: ”O iubesc pe mami foarte mult, am prieteni, la care țin foarte mult, familia la care țin foarte mult, nu iubesc din punctul ăla de vedere, dar iubesc ca o fată la 24 de ani”, ne-a mai declarat artista, exclusiv pentru Impact.ro.

Citește și Suma pe care o încasează Andra Gogan de la Youtube. Practic, nu trebuie să mai muncească!

De ce nu colaborează și cu teatrul pentru copii ”Ion Creangă”

Andra Gogan, vocea personajelor Disney, are, și acum, la 24 de ani, o voce de copil. Însă, iată că nu a prins și o colaborare cu Teatrul ”Ion Creangă”, din București, precum alți colegi de breaslă: ”Nu colaborez cu Teatrul ”Ion Creangă”.

Am avut niște discuții, în trecut, când eram mai mică, dar nu colaborez. Cu toate că am o voce copilăroasă, nu e exact ca la 7 sau ca la 8 ani. Am încercat să refac vocea de la acea vârstă, dar, nu mai e ca atunci, de copil. Mă bucur însă că am o voce mai copilăroasă, căci e diferită și interesantă”, ni s-a mai confesat Andra Gogan, exclusiv pentru Impact.ro.

Video: Daniel Bălan

Citește și Andra Gogan vrea să ajungă la Hollywood. Şi-a făcut deja prieteni pe platourile de filmare de la Disney!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...