Suma pe care o încasează Andra Gogan de la Youtube. Practic, nu trebuie să mai muncească

Mirabela Năstase 07.03.2020, 11:17
Suma pe care o încasează Andra Gogan de la Youtube. Practic, nu trebuie să mai muncească

Andra Gogan este idolul tinerilor de azi. Aceasta primește de la YouTube o sumă mare, așadar, se poate spune că nimic nu îi lipsește. Andra Gogan are 21 de ani și este una dintre cele mai apreciate prezențe din mediul online.

Suma pe care o încasează Andra Gogan de la Youtube

Andra Gogan a debutat pe piață, strângând în doar câțiva ani milioane de urmăritori. Aceasta are o experiență vastă în ce privește actoria, televiziunea și vlogging-ul, dar este și voice-over dublând filme animate pentru Disney. De asemenea, Andra Gogan a fost asistentă la Acces Direct, dar și prezentatpare a unei emisiuni.

Andra Gogan și fratele său, Răzvan Gogan, au primit premiul pentru ”Cel mai lung concert live susţinut de un copil”, durata fiind de trei ore și 20 de minute. Un al doilea record obținut de ea a fost pentru ””Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, și anume, 16 albume.

Menționăm că toate clipurile postate de Andra Gogan pe YouTube sunt monetizate, iar deținătorul canalului primește 60% din câştigurile încasate de platformă. Așadar, câștigurile Andrei Gogan sunt estimate la între 598 şi 9.600 de dolari pe lună.

Cine este Andra Gogan

Andra Gogan, pe numele adevărat Alexandra Gabriela Valentina Gogan, s-a născut la data de 17 aprilie 1998, la Buzău. Acesata este o actriță, cântăreață, vlogger și voice-over. Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor împreună cu fratele său, iar concertul mai sus amintit a conținut nu mai puțin de 55 de melodii. Recordul a fost confirmat pe data de 15 septembrie 2009.

Mai amintim că Andra Gogan cântă de la vârsta de 3 ani, iar numele său este scris de două ori în Cartea Recordurilor. La Disney, proiectele la care a luat parte se numesc ”„Doctorița Plușica” și „Sofia Întâi” la care a dublat în limba română. În urmă cu patru ani, Andra Gogan a participat la Românii au talent și a prezentat pe Neptun TV emisiunea ”E vara ta”.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe