Câți bani a plătit Margherita din Clejani ca să scape de închisoare. Nu mai are voie să conducă mașina timp de 3 ani

Anca Manolica, Sorin Barbu 28.02.2023, 18:06
Câți bani a plătit Margherita din Clejani ca să scape de închisoare. Nu mai are voie să conducă mașina timp de 3 ani

Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare, dar pentru asta a trebuit să scoată din buzunar bani grei. Pe 29 iunie 2022, ea a fost condamnată definitiv de către Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza în care artista a fost prinsă conducând sub influența drogurilor. Despre ce sumă este vorba.

Margherita de la Clejani a scăpat de închisoare!

În luna mai a anului 2020, fiica soților de la Clejani a produs un accident rutier pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București., Autoritățile au stabilit atunci că artista se afla sub influența substanțelor interzise. Doi ani mai târziu, aceasta a fost condamnată la închisoare de Curtea de Apel din București, după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a cerut ca magistrații să rejudece cauza.

Cu toate acestea, Margherita de la Clejani, pe numele ei adevărat Margareta Myriam Manole, nu va ajunge în spatele gratiilor! Inițial, ea a fost condamnată la plata unei amenzi penale în valoare de 16.000 de lei, numai că, ulterior, judecătorii de la Curtea de Apel i-au înăsprit pedeapsa și au crescut suma la 40.000 de lei.

„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, este decizia instanţei.

Margherita de la Clejani
Margherita de la Clejani

Nu mai are voie să conducă timp de 3 ani

Așadar, în cursul zilei de marți, 28 februarie, Margherita a mers și a plătit amenda penală de 40.000 de lei, echivalentul a aproximativ 8.000 de euro.

De asemenea, acesteia îi este interzis să mai conducă pentru o perioadă de trei ani.

„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art.63 C.p. Conform art.66 alin. 1 lit. i C.p. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii dreptului de a conduce vehicule pentru care este necesar permis de conducere pe o perioadă de 3 ani de la data rămânerii definitive a hotărârii.

Menţine celelalte dispoziţii ale hotărârii atacate privind plata cheltuielilor judiciare avansate de stat. Cheltuielile judiciare ocazionate de soluţionarea apelului formulat de Parchet rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea la dispoziția părților și a parchetului, prin mijlocirea grefei, azi, 29.06.2022”, se mai arăta în minuta instanței.

Citește și: Margherita de la Clejani, schimbată total de operaţiile estetice. Aşa arată când s-a lansat în muzică

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...