Amendă usturătoare pentru Antena 1 din cauza Vulpiței de la Acces Direct! Ce au spus acum membrii CNA

Madlen Moraru 05.06.2020, 16:24
Amendă usturătoare pentru Antena 1 din cauza Vulpiței de la Acces Direct! Ce au spus acum membrii CNA

Antena 1 s-a ales cu o amendă usturătoare din cauza Vulpiței de la Acces Direct. Aparițiile frecvente ale acesteia în emisiunea Mirelei Vaida au stârnit tot soiul de controverse și recent. Tânăra originară din Vaslui și soțul ei, Viorel Stegaru, le-au adus șefilor Antena 1 și diverse probleme în cele câteva luni de când pot fi urmăriți pe post.

Amendă usturătoare pentru Antena 1 din cauza Vulpiței de la Acces Direct!

Vulpița Veronica Stegaru a contribuit la sancțiunea acordată postului de către Consiliul Național al Audiovizualului (CNA). Se pare că momentele de gelozie, crizele de plans sau cele de țipete de la Acces Direct nu au fost deloc pe placul membrilor CNA. Pentru că nu ar promova tocmai cele mai potrivite valori la televizor, „telenovela” dintre Vulpița și Viorel, care le-a fost adusă în prim-plan românilor încă din luna decembrie a anului trecut, a fost aspru criticată. Mai mult, un membru al forului CNA a numit-o încă din primele momente „un spectacol al degradării umane”.

Amendă usturătoare pentru Antena 1 din cauza Vulpiței de la Acces Direct! Ce au spus acum membrii CNA
CNA a decis să amendeze Antena 1 în urma unei ediții de la Acces Direct în care apărea și Vulpița

Din cauza invitaților de pe canapeaua Mirelei Vaida show-ul prezentat de către blondină a fost sancționat drastic. Până acum, emisiunea Acces Direct a fost sancționată de trei ori. Cea mai nouă amendă este în valoare de 15.000 de lei, iar suma este una pe care șefii Intact trebuie să o achite. Sancțiunea a fost aprobată de CNA în cea mai nouă ședință și a primit un număr unanim de voturi. Mai mult, reprezentanții au urmărit zeci de minute de emisiune, de la finalul lunii aprilie și până în mai. Totul după ce s-au primit reclamații din partea unui număr tot mai mare de telespectatori.

Ce transmit membrii CNA

„Degradare umana, promovarea non-valorilor sau atitudinea moderatoarei Mirela Vaida, care o traumatizează pe invitata Veronica Stegaru”, este arătat în textul reclamației, potrivit paginademedia.ro.

„Nu se asigură, așa cum ar fi normal, protecția minorilor”, a fost un alt argument prezentat și de către Radu Herjeu, membrul CNA care a propus această amendă.

„E un serial de divertisment, marcat ca atare. Rațiunile comerciale există, nu le neagă nimeni. Nu ne asumăm promovarea unor astfel de comportamente. E un serial cu personajele carismatice care există”, au transmis reprezentanții Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe