Intervenția estetică bizară la care a apelat Adriana Bahmuțeanu. Dezvăluiri fără perdea: „M-a băgat cu tot corpul”

Badea Violeta 06.02.2023, 19:15

De curând, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în cadrul emisiunii de la Kanal D, prezentate de Denise Rifai. Aici, fosta parteneră de viață a lui Silviu Progoană a vorbit deschis despre anumite subiecte din viața sa. Extrem de sinceră, jurnalista a spus la ce intervenție estetică a apelat.

Ce intervenții estetice are Adriana Bahmuțeanu. Jurnalista a spus adevărul

Recent, Adriana Bahmuțeanu a fost invitată în emisiunea de la Kanal D a lui Denise Rifai. Acolo, fosta soție a lui Silviiu Prigoană a răspuns sincer la cele 40 de întrebări adresate de către îndrăgita prezentatoare.

La un moment dat, jurnalista a spus și la ce intervenție estetică bizară a apelat. Aceasta a negat că și-ar fi făcut rejuvenare intimă, însă a recunoscut că și-a făcut o aerisire cu ozon.

Totodată, Adriana Bahmuțeanu a spus că are o operație la bust și acid hialuronic în buze. În schimb, jurnalista a precizat că este exact așa cum a lăsat-o Mama-Natură.

„Am o operație la bust și am de acum patru ani acid hialuronic în buze, dar a capsulat și a rămas așa. Între timp doctorul meu a murit și nu am mai făcut atâtea intervenții estetice câte s-au scris în presă. Referitor la rejuvenarea intimă, că m-a înnebunit toată lumea cu povestea asta, nici vorbă de așa ceva.

Să facem o rectificare să înțeleagă bine toți oamenii. Acolo filmam un proiect pilot pentru o emisiune. E o emisiune similară în Anglia care face un fel de educație sexuală într-o emisiunea de televiziune. Nu există rejuvenare intimă în ceea ce mă privește. Mi-a făcut o aerisire cu ozon.

M-a băgat cu tot corpul… era un furtun care băga ozon în acel loc din corp. Nici vorbă de operație. Sunt cum m-a lăsat Mama-Natură, nu am intervenit cu nimic. Nu am injecții cu botox, acid hialuronic în față. Mă ajută gena și nu am exagerat cu intervențiile estetice.

La mine au existat operații medicale și s-a înțeles greșit. Din păcate, sunt campioana unor greșeli medicale pe care le-am corectat. Nasul e așa cum mă știe toată lumea, dar mi-am scos polipii acum câteva luni.”, a mărturisit vedeta la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, conform WOWbiz.ro.

Citește și Adriana Bahmuțeanu și logodnicul din America spun totul despre relația lor. „Nici nu știam cine este”. Cum va decurge întâlnirea cu Silviu Prigoană VIDEO EXCLUSIV!

Adriana Bahmuteanu 1
Adriana Bahmuteanu 

Adriana Bahmuțeanu, detalii despre relația cu Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu a fost căsătorită cu Silviu Prigoana de cinci ori si tot de atâtea ori s-a separat de acesta. Cei doi au împreună doi copii, însă acum, aceasta a recunoscut că nu doar de dragul lor s-a reîntors de atâtea ori în brațele afaceristului. În cadrul aceleiași emisiuni, jurnalista a spus că a existat iubire între ea și fostul său soț, dar și multă suferință.

„A fost dragostea de la vremea respectivă. Nu pot spune că a fost marea mea dragoste. A fost o relație de tip fachirul și cobra. Eu eram cobra și el era fachirul. A fost o relație elastică.

În momentul în care ne iubeam o făceam cu patimă și când ne certam o făceam cu patimă și ne despărțeam cu patimă. Nu puteam să ies din cercul ăsta vicios.

Mi-a fost greu să rup această relație și am rupt-o târziu, după ce mi-am dat seama că îmi expun copiii unui stres inimaginabil.”, a dezvăluit fosta soție a lui Silviu Prigoană.

Citește și Silviu Prigoană, prins cu amanta. Adevărul a ieșit la iveală după ce a divorțat de Adriana Bahmuțeanu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...