Vedetele din România care și-au schimbat religia. Mihaela Rădulescu a mers mai departe și a luat și alt nume

Andrei Simion 26.12.2022, 10:21

Unele dintre vedetele din România și-au schimbat religia. Printre acestea se numără și Mihaela Rădulescu, care spre deosebire de alte celebrități a mers mai departe și a luat și un alt nume, la al doilea botez din viața ei.

Ce nume a primit Mihaela Rădulescu atunci când și-a schimbat religia

În urmă cu mai bine de 13 ani, înainte de a se căsători cu Elan Schwartzenberg, Mihaela Rădulescu a trecut de la religia ortodoxă la iudaism. Astfel, la cel de-al doilea botez din viața ei, vedeta a primit un nou nume, Judith.

O altă vedetă care și-a schimbat religia este Monica Gabor. În ciuda faptului că s-a născut într-o familie catolică, ea a trecut la religia ortodoxă atunci când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu.

De asemenea, Brigitte Sfăt nu a fost dintotdeauna penticostală, ci creștină. La un moment dat, fosta soție a lui Ilie Năstase și-a dorit să înceapă o viață nouă, odată cu botezul penticostal.

Mihai Bendeac
Mihai Bendeac

Ce alte vedete din România au trecut la o altă religie

Mihai Bendeac a renunțat și el la religia ortodoxă. Actorul a explicat de ce a luat această decizie, precizând că nu crede în ideea de religie.

„Având în vedere că am renunțat la religia ortodoxă în urmă cu ceva ani, multă lume mă întreabă dacă mai cred în Dumnezeu și dacă am îmbrățișat altă religie. Nu am o problemă cu a răspunde. Îl iubesc pe Dumnezeu. Acesta a fost motivul pentru care am renunțat la o religie care îl folosește …

Nu, nu am îmbrățișat altă religie. Nu cred în ideea de religie. Dar pot spune, clar și apăsat, că scientologia mi-a schimbat viața. În ce mod? Dacă vă spun că tot ce vreau se împlinește, mă credeți?”, a spus în urmă cu câțiva ani Mihai Bendeac.

O altă vedetă din țară, cântăreața Antonia, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, este practicantă a unei religii cu reguli stricte. De exemplu, artista nu are voie să bea cafea sau alcool, nu are voie să fumeze și trebuie să ofere o donație Bisericii Mormone.

Urmăriți Impact.ro și pe