Ce trebuia să facă mama lui Mihai Bendeac pentru 1 kg de carne pe vremea comunismului. Actorul s-a rușinat când a auzit

Beatrice Dumitru 30.11.2022, 13:54
Ce trebuia să facă mama lui Mihai Bendeac pentru 1 kg de carne pe vremea comunismului. Actorul s-a rușinat când a auzit

Mihai Bendeac și mama lui au o relație specială, iar asta se poate observa din imaginile pe care vedeta le postează pe rețelele de socializare. Nu de puține ori aceștia stau de vorbă și deapănă amintiri, iar într-unul dintre aceste momente mama actorului i-a povestit cum era pe vremea lui Ceaușescu și ce a fost nevoită să facă pentru un kg de carne.

Cum se descurca mama lui Mihai Bendeac pe vremea comunismului

Emilia Bendeac s-a întors în timp și i-a povestit fiului său cum erau vremurile pe când el era doar un copil, și câte sacrificii a fost nevoită să facă pentru a avea ce le pune pe masă copiilor. Pe vremea când țara era condusă de Nicolae Ceaușescu, mâncarea se găsea foarte greu și multe alimente se dădeau pe cartelă.

Dar mama lui Mihai Bendeac i-a povestit fiului său că ea a găsit o modalitate pentru a face rost de carne de la un restaurant și la un preț special. Pentru un kilogram de carne, mama vedetei mărturisește că s-a lăsat curtată, dar nu s-a ajuns niciodată prea departe pentru că după ce obținea ceea ce-și dorea, se făcea nevăzută.

Ce trebuia să facă mama lui Mihai Bendeac pentru 1 kg de carne pe vremea comunismului. Actorul s-a rușinat când a auzit
Mihai Bendeac a fost jurat al emisiunii iUmor.

Cum a reacționat Mihai Bendeac

După aceste mărturisiri, Mihai Bendeac (38 ani) a spus că este șocat de ceea ce a putut face mama sa, dar spune că totul s-a prescris, deoarece au trecut mai bine de 30 de ani de atunci. Dar fostul jurat al emiusiunii iUmor s-a amuzat copios pe seama mamei sale și a mărturisit că nu se aștepta la așa destăinuiri și la așa fapte.

„Auzi, când m-am dus la un restaurant să fac rost de carne, că m-ai cumpăram pe sub mână de la restaurant… Lasă, nu mai spun, gata.

Zi, mă, gata, s-a prescris, au trecut 30 de ani.

 Da! L-am lăsat pe unu de acolo, pe un șef de la restaurant, să îmi facă curte. Nu, nu m-am pipăit sau ceva, doamne ferește!

Vorbești serios?

Da! Doar l-am lăsat să-mi spună că sunt frumușică, că sunt tânără, se dădea pe lângă mine, pe acolo. Până mi-am făcut treaba, am luat carnea, am plecat acasă și cu asta basta.

Doamne, Maica Domnului!

Păi ce voiai să fac?

Așa era comunismul?

Da! Hai, gata, lasă-mă în pace!

Hai că ai spus tot ce trebuia”, este dialogul purtat de Mihai Bendeac și mama sa, Emilia.

Mama lui Mihai Bendeac este de profesie asistentă medicală și conduce o afacere de succes. Ea și-a deschis în urmă cu mai bine de zece ani un cabinet stomatologic în Sectorul 2 al Capitalei.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...