EXCLUSIV

Cum arată casa din New York a lui Gheorghe Gheorghiu. Imagini spectaculoase cu reședința artistului, decorată de Sărbători. „Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul acolo”. EXCLUSIV

Badea Violeta 21.12.2022, 15:11

Gheorghe Gheorghiu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artisti din România. De ceva timp, însă, acesta a părăsit țara și s-a stabilit în America, unde s-a și căsătorit cu Gabriela Băncescu. Acum, artistul se pregătește de venirea sărbătorilor, astfel că și-a decorat casa din New York  cu cele mai frumoase luminițe. Fanii au fost extrem de încântați de reședința acestuia. Surse din anturajul cântărețului au oferit, în exclusivitate pentru Impact.ro, mai multe detalii despre locuința de vis în care stă solistul!

Gheorghe Gheorghiu și-a decorat casa de Crăciun. Cum arată reședința artistului?

Gheorghe Gheorghiu se poate declara o persoană împlinită din toate punctele de vedere. Acesta și-a făcut un nume în lumea muzicii, iar pe plan personal lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Artistul are o fiică superbă, în vârstă de 32 de ani, de care este foarte mândru. Are, de asemenea, o soție extrem de înțelegătoare și o avere consistentă, dovadă stă și ultima postare a lui Gheorghe Gheorghiu din mediul online.

Acesta le-a arătat fanilor că și-a decorat casa de Crăciun. Locuința artistului din New York este impunătoare și strălucește de-a dreptul cu toate acele decorațiuni, iar internauții au apreciat frumusețea acesteia. Totodată, aceștia au observat și bolizii de lux care stau parcați aproape de reședința solistului.

„Foarte frumos, cu gust rafinat! Sărbătorile de iarnă cu bucurii, sănătate și clipe fericite infinite, dragilor!

Cât de frumos!

Ho ho hooo ce casă și mașini miștooo! Și soția e frumoasă, harnică… s -ți trăiască!!!  Sărbători fericite! ”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Ei bine, surse din anturajul artistului au declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, că locuința superbă aparține, de fapt, soției artistului. În schimb, Gheorghe Gheorghiu ar avea o casă în Las Vegas.

„E casa soției sale, Gabriela. El are una în Las Vegas. Aceasta este într-o zonă bună din New York, departe de centru. Mașinile din parcare sunt nimic față de cât costă terenul acolo. El are o mașină japoneză în Vegas.”, au declarat surse din anturajul lui Gheorghe Gheorghiu pentru Impact.ro.

Cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu

Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu s-a căsătorit în luna noiembrie a anului 2021. Nunta celor doi a avut loc în America, acolo unde sunt stabiliți de mulți ani.

Puțină lume știe, însă, cum s-au cunoscut Gheorghe Gheorghiu și Gabriela Băncescu. Ei bine, soția artistului a povestit totul în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, potrivit Spynews.

„Noi ne cunoaștem de exact 28-29 de ani, dar ne-am cunoscut profesional. Ne-am cunoscut când am venit în turneu, atunci aveam restaurantul și venea des cu artiști și așa, dar atunci a fost așa o situație că eu aveam o viață mai dificilă, munceam foarte mult, aveam probleme din toate părțile.

(…) Era o legătură de prietenie și așa, cu anii, eu aveam încredere în el, el în mine, ne ajutam foarte mult și așa s-a legat”, a mărturisit Gabriela Băncescu.

Citește și Dezvăluiri inedite făcute de soția lui Gheorghe Gheorghiu. Cum a cerut-o artistul în căsătorie: „Nu-mi venea să cred”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...