EXCLUSIV

Gheorghe Gheorghiu, neschimbat și la 69 de ani. Artistul a dezvăluit secretul său. „Toți au remarcat”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 02.08.2022, 18:55
Gheorghe Gheorghiu, neschimbat și la 69 de ani. Artistul a dezvăluit secretul său. „Toți au remarcat”. EXCLUSIV

La cei aproape 69 de ani pe care-i va împlini în doar câteva luni, Gheorghe Gheorghiu se mândrește cu o formă fizică de invidiat! Mai mult, el a discutat cu IMPACT.RO despre faptul că se simte excelent, adăugând că, deși nu se poate lăuda cu o rețetă personală pe tema tinereții fără bătrânețe, are totuși un atu pe care puțini îl cunosc, inclusiv dintre apropiați.

Gheorghe Gheorgiu este într-o formă de zile mari la cei 69 de ani

„Sunt un victorios din capul locului! De ce? Fiindcă port numele unui sfânt cu totul special. Un tip căruia nu i-a fost frică de nimic la vremea sa, care mă face și pe mine să fiu foarte încrezător în soarta mea, mai de fiecare dată. Poate acesta e și unul dintre motivele pentru care am avut nebunia de a străbate țara, dar și bune părți din această lume, în lung și în lat!”, a încercat el o explicație pentru IMPACT.RO.

El spune că în ultimii ani, în ciuda trecerii timpului, sute de români l-au asigurat că este neschimbat:

„În ultimii ani, în special pe Litoral, pe plajă, dar și în alte orașe ale țării, sute de oameni m-au întrebat cum reușesc să rămân neschimbat. Toți au remarcat că reușesc să mă mențin tânăr! Ce le poți spune oamenilor în asemenea situații? Zâmbesc, le dau dreptate și intru în vorbă cu ei! În fond, e tare plăcut să constați că reușești să faci lucruri care sunt pe placul fanilor!”.

Pe de altă parte, Gheorghe Gheorghiu recunoaște că neastâmpărul său sufletesc l-a caracterizat mai toată viața.

„Eu cred că am o relație specială cu timpul. Acesta mă caută la o anumită adresă și cum nu mă găsește acasă își promite că va reveni. Când se întoarce, tot de negăsit sunt. Fiindcă eu prefer să colind lumea asta în lung și-n lat. Spre exemplu, în ultimele zile am fost la Oradea, Iași, Onești, Târgu Neamț.

Iar acum mă îndrept spre Venus, locul unde prefer să-mi petrec zilele pe litoral, în vacanța mare. În ceea ce mă privește, trag nădejde că nici moartea nu mă va găsi prea curând. În fapt, îmi propun mai degrabă s-o caut eu pe ea, decât ea pe mine!”, a adăugat cu umor cantautorul.

Gheorghe Gheorghiu, alături de actuala sa soție, Gabriela, brașoveancă ca și el la origini
Gheorghe Gheorghiu, alături de actuala sa soție, Gabriela, brașoveancă ca și el la origini

Anca Țurcașiu, despre Gheorghe Gheorghiu

El recunoaște că i-au plăcut mai mereu și femeile, putându-se lăuda cu faptul că a avut mai mereu parte de dragoste și aprecieri din partea lor, dar și a oamenilor, în general. Despre stilul ușor aparte al lui Gheorghe Gheorghiu a vorbit cândva și fosta sa soție, Anca Țurcașiu, confirmând astfel spusele acestuia.

„El şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Chiar dacă era cu 16 ani mai mare! Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer.

Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, a declarat cu ani în urmă Anca Țurcașiu pentru revista „Tango”.

Gheorghe Gheorghiu s-a născut la Brașov la 1 ianuarie 1954 și, inițial a urmat Facultatea de medicină. A preferat însă să facă carieră în lumea muzicii, marea sa dragoste. Celebrul folkist  s-a căsătorit anul trecut, la jumătatea lunii noiembrie, cu Gabriela Băncescu, patroana unui restaurant cu specific românesc, din New York, SUA.

Urmăriți Impact.ro și pe