Oana Zăvoranu, adevărul despre falimentul afacerii sale. Pe cine acuză. „Maimuțoi flămând”

Badea Violeta 15.12.2022, 17:17

Oana Zăvoranu este cunoscută pentru stilul său direct de a spune lucrurilor pe nume, așa că nici nu este de mirare că frumoasa brunetă a luat decizia de a spune adevărul despre falimentul afacerii sale. De curând, anumite guri rele au spus că firma vedetei ar urma să se închidă. Mai mult, acestea au precizat că actrița s-ar confrunta cu probleme financiare. Iată care este, de fapt, realitatea!

Ce a spus Oana Zăvoranu despre falimentul afacerii sale

Oana Zăvoranu nu mai are nevoie de niciun fel de intreoducere. Vedeta este cunoscută pentru stilul său direct și pentru sinceritatea de care a dat dovadă de fiecare dată, astfel că fanilor săi nu le-a venit să creadă când au auzit că firma vedetei ar urma să se închidă.

Mai mult, acestora le-a ajuns la urechi și zvonul că bruneta s-ar confrunta cu probleme financiare. Totul a pornit de la declarațiile fostului administrator al clinicii pe care o deține Oana Zăboranu.

Acesta a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars despre un presupus faliment al clinicii brunetei. Nu a trecut mult timp, însă, și vedeta a ieșit la rampă cu explicații. Oana Zăvoranu îl acuză pe bărbatul care, în urmă cu ceva timp, se ocupa de administrarea afacerii sale.

„Dragii mei, pentru că ieri un șarlatan căruia i-am dat un cozonac bun de mâncat când îi era foame, a încercat să mânjească cu noroi numele meu prin intermediul presei, am decis, din respect pentru voi, să lămuresc lucrurile cu privire la situația reală a clinicii pe care o patronez cu dragoste.

În mod fatal, în 2019 am luat cea mai proastă decizie din viața mea și într-un moment nefast, l-am angajat ca director general pe maimuțoiul flămând care mi-a promis că o să aibă grijă de de clinica mea ca de copilul lui.

Dându-mi seama ce face el de fapt, cu dovezi și motive, l-am dat afară ca pe un gândac șarlatan și mincinos ce este. M-am copiat de atunci la ordinele șefei lui supreme, nevasta lui, pas cu pas, luând legătura cu cei mai importanți oameni și factori de decizie pe care i-a cunoscut prin mine”, a scris vedeta pe InstaStory.

Citește și Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu. Și-a pierdut casa. Decizia instanței este clară!

Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

„Clinica merge mai departe”

Oana Zăvoranu a ținut să-și liniștească fanii din mediul online și le-a transmis că afacerea sa va merge mai departe. De asemenea, bruneta a precizat că a introdus măsura de insolvență doar pentru a-și proteja angajații.

„Clinica merge mai departe, nu este în niciun faliment! Pentru a proteja firma și oamenii buni și cinstiți care lucreazi aici zi de zi cu dragoste și dăruire, personal am introdus măsura de insolvență. Suntem în procedura de reorganizare!”, a mai scris vedeta.

Citește și Oana Zăvoranu și-a transformat locuința după ce a luat-o pe calea credinței. Imaginile postate de vedetă spun totul!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...