Lovitură dură pentru Oana Zăvoranu. Și-a pierdut casa. Decizia instanței este clară

Andrei Simion 23.10.2022, 10:40

Oana Zăvoranu a primit o lovitură dură. Vedeta și-a pierdut casa, conform unei decizii a Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), într-un proces pe care actrița l-a avut cu așa-zisele vrăjitoare. Vedeta poate lupta în continuare pentru recuperarea imobilului.

Oana Zăvoranu și-a pierdut casa, conform unei decizii a ÎCCJ

În ciuda faptului că Oana Zăvoranu s-a bucurat de victorie împotriva celor două așa-numite vrăjitoare cărora le-ar fi dat sute de mii de euro și două case, prin interpuși, ÎCCJ a pronunțat o decizie nefavorabilă vedetei.

Oana Zăvoranu i-a dat vila de pe strada Andrei Mureșanu, casă moștenită de la mama ei, Mărioara Zăvoranu, lui Ion Constantin, care susține că a plătit suma de 174.000 de euro. Vedeta i-a mai dat un apartament de pe strada Iancu de Hunedoara lui Sava Buzea Craiff, fiul vrăjitoarei Brățara.

Inițial, Oana Zăvoranu ar fi recuperat ambele locuințe, dar Ion Constantin a fost achitat. Bărbatul nu a renunțat și a susținut că a plătit cei 174.000 de euro, indiferent de ce declară vedeta, iar ÎCCJ a pronunțat o decizie în favoarea lui, conform evz.ro.

Oana Zăvoranu candidează la alegerile prezidențiale din 2024
Oana Zăvoranu

„482/93/2017 Civil – anulare act – NCPC Decizia nr. 711: Admite recursul declarat de pârâtul Constantin Ion împotriva deciziei nr. 373/A din 7 martie 2019 a Curţii de Apel Bucureşti-Secţia a IV a civilă. Casează decizia recurată şi sentinţa nr. 649 din 27 februarie 2018 a Tribunalului Ilfov-Secţia civilă şi trimite cauza spre rejudecare Tribunalului Ilfov-Secţia civilă. Definitivă”, arată decizia ÎCCJ.

Oana Zăvoranu poate ataca decizia instanței

Dosarul nu mai apare pe portalul ÎCCJ, dar se află la Tribunalul Ilfov, unde Oana Zăvoranu a pierdut din nou în fața lui Ion Constantin. Însă, decizia nu este definitivă, astfel că vedeta are o cale de atac.

În cazul în care hotărârea va rămâne aceeași, cel mai probabil, Ion Constantin o va executa silit pe Oana Zăvoranu, care va fi nevoită să renunțe la vila moștenită de la mama ei.

Urmăriți Impact.ro și pe