Celine Dion suferă de o „afecțiune neurologică rară”. Artista a anunțat că își anulează concertele din turneul „Courage”, inclusiv pe cel de la București

Mihnea Tălău 08.12.2022, 14:00

O veste proastă pentru iubitorii muzicii de calitate. Cunoscuta cântăreață Celine Dion a anunțat că turneul său european „Courage World Tour” programat să aibă loc în vara anului 2023, în perioada 31 mai – 17 iulie, a fost anulat. Problemele de sănătate ale artistei își spun cuvântul.

Concertele din turneul european au fost anulate

„Mă doare să va anunț că nu voi fi pregătită să-mi reiau turneul în Europa. Mi-e dor să va văd pe toți… să fiu pe scenă… să cant pentru voi. Întotdeauna mă dăruiesc 100% în show-urile mele, dar nu va pot oferi asta acum. Că să pot ajunge din nou la voi nu am altă varianta decât să mă concentrez pe sănătate și să sper că sunt pe drumul cel bun spre vindecare”. a transmis Celine Dion.

Drept urmare și concertul de la București, ce urma să aibă loc pe 11 iunie, la Arena Nationala, nu se va mai ține. Valoarea biletelor achiziționate pentru cele opt concerte din vară va fi rambursată, inclusiv pentru concertul ce urma să aibă loc la București pe 11 iunie 2023.

Mai mult, într-un mesaj video postat pe Instagram, Celine Dion a detaliat că este victima unei „tulburări neurologice rare” care provoacă „spasme” şi dificultăţi la nivelul corzilor vocale.

O echipă medicală o monitorizează îndeaproape

Celine Dion încă se recuperează în urmă problemelor de sănătate pe care le-a avut și a anunțat că va fi nevoită să anuleze un număr de opt concerte programate să aibă loc în vara lui 2023, din care face parte și spectacolul de la Arena Națională București.

Celine a onorat primele 52 de date ale turneului mondial „Courage World Tour” în America de Nord înainte de începutul pandemiei, când, în luna martie 2020, turneul a trebuit să ia o pauză. De atunci, Celine primește tratament și se recuperează în urmă unor spasme musculare persistente, care au împiedicat-o să mai concerteze.

Echipa medicală a lui Celine Dion continuă să urmărească evoluția afecțiunii și să o trateze.

Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...