Celine Dion, final de carieră? Anunțul neașteptat pe care l-a făcut artista

Badea Violeta 21.10.2021, 20:56

Veste tristă pentru fanii lui Celine Dion. Celebra cântăreață trece prin momente cumplite din cauza unor probleme de sănătate. Acestea par destul de serioase, fiindcă artista a anunțat deja că și-a anulat toate evenimentele pe care le avea programate în perioada următoare.

Celine Dion se confruntă cu probleme de sănătate

Celine Dion, în vârstă de 53 de ani, se confruntă cu grave probleme de sănătate. Potrivit celor de la The Guardian, artista a fost nevoită să-și amâne toate concertele pe care le avea planificate în perioada următoare. Fanii vedetei sunt extrem de îngrijorați și se roagă pentru ca solista lor preferată să poată urca pe scenă din nou.

Momentan, Celine Dion a anunțat că și-a amânat toate repetițiile la noua serie de concerte, numită „Céline”, la Resorts World Las Vegas. În plus, evenimentele din 5 – 20 noiembrie 2021 şi 19 ianuarie – 5 februarie 2022 au fost anulate, având în vedere starea în care se află îndrăgita artistă.

„Inima mea e distrusă din cauza asta”, începe mesajul transmis de Celine Dion.

„Echipa mea și cu mine am muncit la acest nou show în ultimele opt luni şi să nu putem începe în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte (…) Îmi pare rău că dezamăgesc, în special pe fanii care și-au făcut planuri să vină în Las Vegas.

Acum, vreau să mă concentrez pe a mă face bine. Vreau să trec peste asta cât de repede pot”, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

Celine Dion se confrunta cu probleme de sanatate
Celine Dion se confrunta cu probleme de sanatate

Celine Dion, diagnosticată cu spasme musculare

Artista a fost diagnosticată cu spasme musculare severe şi persistente. Acestea îi provoacă solistei un disconfort care o împiedică să susțină un concert, ba chiar să își desfășoare și activitățile zilnice.

„Celine s-a confruntat cu spasme musculare severe şi persistente care o împiedică să cânte. Echipa ei medicală continuă să o evalueze şi să o trateze.

Cu toate acestea, simptomele pe care le întâmpină îi interzic participarea la repetiţiile în curs pentru noul spectacol”, a mai precizat cântăreața în mediul online.

Cu toate astea, celebra solistă speră să își revină cât mai repede pentru a putea urca pe scenă. Amintim că Celine Dion trebuia să susțină un concert și la București, dar acesta a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Turneul mondial „Courage” va debuta pe data de 9 martie 2022, iar cântăreața ar urma să sosească în capitala României în anul 2023.

Urmăriți Impact.ro și pe