Ghinion imens în dragoste pentru Larisa Iordache. Ce a făcut logodnicul ei

Madlen Moraru 26.05.2020, 18:29

Larisa Iordache are parte de un ghinion imens în dragoste. La scurt timp după ce și-a anunțat logodna, tânăra gimnastă a avut parte de o despărțire fulgerătoare. Fosta campioană olimpică suferă în prezent din cauza acestei decepții amoroase, deși credea că și-a întâlnit alesul inimii.

Ghinion imens în dragoste pentru Larisa Iordache. Ce a făcut logodnicul ei

Larisa Iordache este iarăși single, după ce gimnasta și logodnicul său, Victor Simion, au pus capăt relației lor. Vestea e una care i-a luat pe fanii sportivei prin suprindere. Mai ales că aceasta își anunța logodna în luna februarie din acest an. Se pare că lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit cei doi, așa că au pus capăt poveștii lor de dragoste. Deși a fost o relație ce părea că va ajunge până la altar, ei s-au despărțit la doar trei luni de zile de când tânărul îi oferise inelul.

Totodată, Larisa Iordache, în vârstă de 23 de ani, și fostul ei logodnic, au decis să nu își mai urmărească nici activitatea din mediul online, unul altuia. Aceștia s-ar fi eliminat reciproc și din listele de prieteni de pe rețelele sociale, în urma despărțirii, care cel mai probabil nu a fost deloc una prea simplă. Sportiva a fost părăsită de cel alături de care spera că își va petrece restul vieții, după ce a fost cerută în căsătorie la început de febriarie.

Ghinion imens în dragoste pentru Larisa Iordache. Ce a făcut logodnicul ei
Larisa Iordache și logodnicul ei Victor Simion s-au despărțit

Dacă gimnasta de 23 de ani și logodnicul ei nu au rămas deloc în relații prea bune, se pare că Larisa Iordache are o prietenie de durată cu un alt fost iubit. Este vorba despre gimnastul Roland Modoran, cu care are o legătură foarte specială de amiciție.

„Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo”, povestea Larisa Iordache, potrivit celor libertatea.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe