Detalii inedite despre divorțul lui Ilie Năstase de Ioana. Ce se întâmpla, de fapt, între cei doi

Iancu Andreea 26.05.2020, 10:22

Ilie Năstase este cunoscut deja pentru viața amoroasă plină de suișuri și coborâșuri. Și de această dată, fostul tenismen ajunge să încheie o relație printr-un divorț. Astfel că, iubirea dintre Ilie și Ioana Simion a ajuns la final. Totuși, mulți se întreabă care sunt factorii care au dus și de această dată la despărțire.

Ce spune fosta soție despre căsnicia cu Năstase

Ioana Simion, cea de-a cincea soție a lui Ilie Năstase, a ales să rupă relația cu fostul tenismen. Deși mulți ar considera că diferența de vârstă dintre cei doi a fost de vină, Ioana consideră că alte sunt motivele despărțirii. Femeia consideră că Ilie încă are o serie de traume care îl afectează.

Din punctul meu de vedere, într-o relație când nu mai există comunicare, încerci, dar dacă nu se poate, asta e. Poate și trecutul lui e de vină. Are mici traume, a declarat Ioana Simion conform Spynews.

În ciuda faptului că s-au despărțit, Ioana și Ilie păstrează o relație civilizată, bazată pe respect.

Cu Ilie mai vorbesc, dar locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât. Eu am încercat să discut, dar am stat de vorbă o oră cu pereții. Apoi soțul meu și-a pus ochelarii și mi-a zis să închid ușa. Deși mi-aș fi dorit să comunice, să îmi dea un răspuns, nu a făcut-o, a povestit fosta soție a lui Ilie Năstase.

Ilie Năstase a ajuns să divorțeze de cea de-a cincea soție
Ilie Năstase a ajuns să divorțeze de cea de-a cincea soție

Oana Roman dezvăluie detalii inedite din viața fostului cuplu

Una dintre persoanele apropiate de familia lui Ilie Năstase, Oana Roman, mărturisește cât de dificil poate fi fostul tensimen. 

Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi pare rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos. Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile, a mărturisit Oana Roman.

Pe de altă parte, Oana explică de ce Ilie reușește să alunge toate femeile din viața sa. Vedeta mărturisește că de vină este temperamentul său și felul libertin de a fi.

Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște. El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei, a spus Oana Roman, potrivit Spynews.