S-a aflat! Ce face Larisa Iordache, după ce a fost acuzată că a renunțat la uniformă

Iancu Andreea 11.05.2020, 13:49
S-a aflat! Ce face Larisa Iordache, după ce a fost acuzată că a renunțat la uniformă

A fost medaliată olimpică, mondială și europeană la gimnastică, dar a ajuns să îmbrace uniforma de polițist. Larisa Iordache, în vârstă de 23 de ani, a renunța la exercițiile de la sol sau bârnă pentru cele din poligonul de trageri. Gimnasta este temporar agent de poliție, însă gurile rele cred că aceasta s-ar fi retras deja din serviciul public.

Motivele reale ale absenței Larisei Iordache de la post

Larisa Iordache a fost acuzată că a renunțat la uniforma de polițist după ce aceasta a lipsit de la programul normal de la secție. Totuși, motivul pentru care gimnasta nu a fost prezentă la serviciu s-a datorat unor probleme de sănătate.

Iordache și-a luat concediu la finalul lunii aprilie din cauza unei vechi accidentări în zona tendonului lui Ahile. Conform specialiștilor, această zonă este expusă problemelor pentru sportivii de performanță. Larisa ar fi solicitat câteva zile de concediu pentru a se putea reface. Această decizie a fost însă înțeleasă greșit.

O apropiată a sportivei a declarat pentru Digi Sport motivele Larisei:

Lumea a rămas cu impresia că Larisa a renunțat la uniformă, dar nici vorbă de așa ceva, a avut nevoie doar de câteva zile libere. Nu s-a simțit confortabil când a văzut valul de reproșuri din spațiul public. Ea a revenit repede la secție și muncește până când va fi nevoie de ea.

Sursă - Eurosport
Sursă – Eurosport

Ce face Larisa după acuzațiile care i s-au adus

Larisa a revenit la Secția 22 de Poliție din cartierul Militari, după concediul luat spre finalul lunii aprilie. Cei care o cunosc pe Larisa foarte bine, apropiații și antrenorii, sunt de părere că gimnasta este o fire puternică, ce nu s-ar fi dat în lături de la o astfel de responsabilitate.

E o fată ambițioasă, știe ce vrea. Nu renunța ea, cu una, cu două, la meseria asta temporară! Pe ea n-au învins-o accidentările grave, n-au făcut-o să renunțe la sport, menționează unul dintre antrenori.

Sportiva activa la clubul CS Dinamo, dar a fost delegată pentru a întări brigăzile de poliție în perioada stării de urgență.

Larisa va lupta mereu pentru România și va fi prezentă acolo unde e nevoie de ea. Și pe podiumurile concursurilor de gimnastică, și va ieși și pe stradă pentru a patrula alături de polițiști, precizează o apropiată pentru Digi Sport.