Singura fotografie indecentă din cariera Andreei Marin. Cine i-a interzis vedetei să pozeze în reviste pentru adulți. „Să nu mă suni niciodată”. Foto

Andreea Bisinicu 04.12.2022, 10:45

Andreea Marin nu are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai titrate vedete de televiziune din showbizul monden. Cu o carieră de peste 20 de ani în mass-media, fosta Zână a Surprizelor a reușit să câștige admirația și simpatia a zeci de milioane de români datorită carismei sale. Preocupată de imaginea sa, cine este persoana care i-a interzis Andreei Marin să pozeze în revistele pentru adulți.

Andreea Marin, singura fotografie cu nurii la vedere

A devenit faimoasă în toată țara, prezentând emisiunea Surprize, Surprize de la TVR 1, reușind să cucerească milioane de telespectatori datorită zâmbetului ei de starletă de la Hollywood, al șarmului, carismei și naturaleței arătate pe micile ecrane.

Deși a renunțat la emisiune atunci când a adus-o pe lume pe fiica ei, Violeta, Andreea Marin și-a continuat cariera, devenind o femeie de afaceri de succes. Diva este ambasador Unicef și director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid.

De asemenea, Andreea Marin se mândrește cu faptul că este președinte fondator al Fundației „Prețuiește Viața”, ce derulează campanii umanitare pe teme de sănătate, educație și un jurnalism de calitate.

De-a lungul timpului, Andreea Marin a reușit să-și păstreze imaginea curată ca lacrima, deși viața ei amoroasă a fost precum o carte deschisă pentru public, vedeta TV având parte de trei căsnicii eșuate.

Fiind o femeie frumoasă, cu atuuri fizice evidente, care au stârnit admirația domnilor, Andreea Marin a realizat diverse pictoriale sexy, de-a lungul carierei sale, însă i-a fost interzis să apară în revista Playboy, dezvăluire făcută chiar de fostul director editorial al publicației pentru adulți, Dan-Silviu Boerescu.

„Știu că, la un moment dat, o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia.

Nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată.”, i-ar fi spus lui Boerescu prezentatoarea emisiunii ”Surprize, surprize”, a declarat Dan-Silviu Boerescu, acum ceva timp.

Cum se menține diva în formă la 47 de ani

Cu toate acestea, Andreea Marin a fost protagonista unui pictorial incendiar care i-a pus în evidență trupul de fotomodel, ședință foto care a avut loc acum aproape 20 de ani. În imaginea respectivă, diva a purtat o rochie neagră, cu partea de sus transparentă, care i-a lăsat nurii la vedere.

Admiratorii divei au apreciat, cu siguranță, fotografia artistică, Andreea Marin înfățișând un trup sculptat și picioare interminabile de topmodel. La aproape 48 de ani, Andreea Marin pare să fi descoperit elixirul tinereții, afișând o siluetă elegantă pe care o menține la sala de fitness.

„Nu sunt adepta renunțărilor și a dietelor drastice pe termen lung. Eu cred în moderație. Adică poți să mănânci o felie de tort când ai ocazie ce merită sărbătorită, dar nu te hazarda să consumi întregul tort odată. Și caută să compensezi când știi că ai făcut un exces, corpul tău îți va mulțumi.

În următoarele zile, echilibrează balanța printr-o dietă mai ușoară, mișcare, bazează-te pe legume, salate, supe, ceaiuri, se poate găti foarte gustos, folosind ingredientele și mirodeniile potrivite”, spunea prezentatoarea TV, acum ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe