VIDEO EXCLUSIV

De ce nu o vedeți niciodată pe Ilona Brezoianu în rochii: „Le șterg de praf. Ele există, dar nu le folosesc”. Ce ținută-surpriză ar purta la nunta ei. EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 30.11.2022, 15:53

Ilona Brezoianu se numără printre actrițele talentate, ale cărei reprezentații se joacă cu sala plină. În plus, o vedeți în acțiune atât la matinal, cât și la emisiunea „Stand-up Revolution”. În interviul exclusiv, acordat pentru Impact.ro, actrița ne-a dezvăluit cum se înțelege cu colegii săi, cum își maschează kilogramele în plus și ce schimbări a făcut în stilul vestimentar.

Chiar dacă este singură, vedeta Antenei 1 susține că, atunci când va fi cazul, la propria nuntă, nu va purta rochie de mireasă. În schimb, pe platourile de filmare, de dragul meseriei, a etalat o astfel de ținută.

Ilona Brezoianu se simte bine în lumina reflectoarelor atât în piesele de teatru și în filme, cât și în studioul de televiziune, unde are experiență de ani buni.

Impact.ro: Cum ți-ai făcut intrarea în lumea televiziunii?

Dacă îmi aduc bine aminte, am fost în niște seriale înainte, am făcut Mangalița, acum ceva ani, după mi s-a propus să fac eXtra Factor, Diana Zamfirescu de la noi de la PR a avut această idee, am făcut eXtra Factorul, am stat două sezoane acolo, între timp m-au contactat și cei de la Neatza, toate s-au legat așa dintr-una în alta.

Cine sunt aliații Ilonei Brezoianu în echipa de la matinal

Cum te-ai integrat în echipa de la „Neatza”? Pe cine ai simțit mai aproape de sufletul tău?

Sunt foarte apropiată de Florin, mi-e și prieten, de Nicolai, la fel, ne-am cunoscut când am fost împreună la Nea Mărin și acolo s-au legat lucrurile și ne-am împrietenit foarte tare. Ei sunt aliații mei întotdeauna, acum mai nou mă înțeleg foarte bine și cu Cătălin, care a venit de curând, un pic mai după noi, dar toată lumea e mișto, e o atmosferă pe care chiar nu o mai regăsești în altă parte.

Te-ai simțit vreodată complexată de Diana Munteanu, care întotdeauna a avut o siluetă trasă prin inel? Tu, la un moment dat, aveai niște kilograme în plus.

Nu m-am simțit, le am și acum, doar că am învățat să le maschez, nu le-am văzut niciodată ca pe o problemă, asta doar fac haz de necaz. Nu m-am simțit, nu. Mi se pare că fiecare e așa cum e și e frumos așa cum se simte el bine. Acum mă simt bine, mă simțeam bine și atunci.

Ilona Brezoianu: „Nu îmi place să fac sport”

Dar tu ai mai slăbit în ultima perioadă.

Da, am mai slăbit, dar foarte puțin. Cred că doar m-am subțiat, așa, că pe cântar de fapt eu nu am slăbit. Fac masaje și asta mă mai revigorează, mă tonifiază, pentru că sport nu fac, nu îmi place.

Iei kilograme pentru că ești gurmandă?

Nu sunt, mănânc la fel ca de fiecare dată, cred că sunt niște chestii hormonale, habar nu am, nu știu, de la vârstă, trec anii și se întâmplă tot felul de schimbări, cel mai probabil asta e.

Povestește-mi un pic despre rolul pe care îl ai în filmul „Nunți, botezuri, înmormântări”

Sunt chiar mireasa, de aceea se numește „Nunți, botezuri, înmormântări”, e vorba despre o nuntă și eu sunt chiar mireasa. Am avut un rol mic, dar e frumos să fii mireasă într-un film, de ce nu? Am avut nunta organizată, a fost foarte frumos!

Nu va purta rochie nici la propria nuntă

În viața privată când îmbraci rochia de mireasă?

Aoleu, lasă-mă, dar de ce să mă străduiesc să mă chinui! Mă vezi la rochie? Eu umblu mai mult în pantaloni! În niciun caz nu aș purta rochie, nu cred că aș purta rochie, cred că aș purta un costum așa extrem de oversize și alb, dar, nu, nicidecum rochie și aș vrea să fie așa un party, dacă ar fi să fie, adică aș trata chestia ca un party, nu trei feluri de mâncare, nu.

În general, nu îți plac rochiile?

Nu știu, nu mă regăsesc în stilul acesta. Mi se pare că îmi dă un alt tip de raportare la oameni, adică devin mult mai prețioasă, ceea ce nu e cazul. Nu are sens să vrem să fim ceva ce nu suntem. Iar acesta este un sacou, nu este o rochie, e cu pantaloni pe dedesubt, deci tot nu mă las!

Să înțeleg că în dressingul tău nu există rochii?

Ba da, există, sunt acolo, le ștergem de praf. Ele există, dar nu le folosim, nu avem de ce. Nu am hotărât dintr-odată: „Gata, nu mai port rochii!”. Pur și simplu nu am mai simțit nevoia să le îmbrac și au rămas acolo! Mi-am dat seama că am început să îmi regăsesc cumva stilul și să îmi dau seama: „Mă simt bine așa, ce îmi dă, cum mă simt, cum gesticulez, cum vorbesc, nu!”. Nu le mai port!

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe