Lora, surprinsă la proba pentru rochia de mireasă. Fanii vedetei au felicitat-o. „Radiezi de fericire”

Anca Manolica 23.11.2022, 16:26

Fanii Lorei au fost luați prin surprindere de cea mai recentă postare a vedetei. Apariția cântăreței i-a pus pe mulți pe gânduri, iar cei mai mulți internauți au tras concluzia că se pregătește de o nuntă cu partenerul său. Iată cum s-a pozat Lora și ce spune despre un eventual mariaj în viitor.

Lora, surprinsă la proba pentru rochia de mireasă

Fosta jurată a emisiunii „Next Star” de la Antena 1 și-a surprins fanii cu cea mai recentă apariție a sa în mediul online. Cântăreața a postat o serie de imagini în rochie de mireasă și mulți au crezut că se pregătește de nuntă. Ea formează un cuplu cu Ionuț Ghenu de aproape opt ani de zile, așa că cei mulți dintre cei care o îndrăgesc așteaptă cu nerăbdare ziua în care o vor vedea mireasă.

Nu de puține ori fanii artistei au întrebat-o când va face pasul cel mare, mai ales că și ea a mărturisit în repetate rânduri că nu evită o căsătorie. Și iată că așteptările acestora s-ar putea adeveri, pentru că îndrăgita solistă s-a filmat recent într-un magazin cu rochii de mireasă. Blondina era toată un zâmbet atunci când a pus mâna pe rochia care i-a plăcut.

Videoclipul postat pe pagina sa de Instagram a atras rapid o mulțime de aprecieri și comentarii. „Dragă, strălucești! Ești atât de frumoasă. Te iubesc foarte mult!”, „Nu se poate! Radiezi de fericire!”, au fost câteva dintre mesajele pe care fanii le-au scris la postare.

Lora, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu
Lora, împreună cu iubitul ei, Ionuț Ghenu

Ce spune vedeta despre o posibilă nuntă

Lora și Ghenu s-au pregătit de marele eveniment și în urmă cu doi ani, dar pandemia de coronavirus i-a făcut să își schimbe planurile. Vedeta și iubitul ei au fost astfel nevoiți să își anuleze nunta din această cauză. Iată ce spune despre un posibil eveniment în viitorul apropiat.

„Ne gândim să facem nunta. Nu vreau să zic dacă am plănuit ceva, că de fiecare dată când am zis, de atâtea ori s-a întâmplat ceva. Există varianta în care deodată să se trezească lumea că ne-am luat, am face și așa.

Nu trebuie neapărat să anunțăm, e important să știe doar oamenii de lângă noi, iar pe ceilalți să-i anunțăm după ce se întâmplă. Nu suntem atât de disperați să arătăm ceva lumii, adică dacă se întâmplă să se lege lucrurile așa cum ne dorim e și mai bine, dar vezi, nu știi ce se mai întâmplă cu lumea asta.”, a declarat frumoasa artistă de curând, pentru Spynews.

Citește și: Ce a putut spune Doiniţa Oancea despre Lora şi Ionuţ Ghenu. A uimit pe toată lumea: „Să salvăm specia umană”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...