Carmen Iohannis era total schimbată în tinerețe. Imaginile surprinzătoare cu transformarea soției președintelui au surprins internetul. Galerie Foto

Anca Manolica 29.11.2022, 12:17

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, este în atenția presei de ani buni, însă, de-a lungul timpului, ea a fost și este una dintre cele mai discrete persoane care au avut acest statut. Așadar, puțini sunt cei care știu cum arăta soția președintelui României în adolescență. Iată câteva imagini de colecție.

Imaginile surprinzătoare cu transformarea soției președintelui

Cu toate că titlul de Prima Doamnă a ţării o face să fie înconjurată de personalități importante, să ia parte la evenimente grandioase, Carmen Iohannis a fost și este mereu o prezență discretă, retrasă, care dorește să stea destul de departe de lumina reflectoarelor.

Cea care îi stă alături președintelui țării de mai bine de 33 de ani a avut, de-a lungul timpului, apariții memorabile și a fost adesea comentată prin prisma ținutelor sale vestimentare uneori îndrăznețe, alteori colorate, dar mereu elegante și cochete. A atras atenția chiar și presei internaționale, care a lăudat-o pentru aparițiile sale deosebite.

Cei mai mulți au observat că Prima Doamnă s-a menținut mereu foarte bine și are o talie impecabilă. Aceasta este suplă și nu se sfiește niciodată să poarte rochii mulate care să îi scoată în evidență acest lucru.

Carmen Iohannis
Carmen Iohannis

Detalii despre Carmen Iohannis

Prima Doamnă a României, Carmen Lăzurcă, pe numele ei de fată, a venit pe lume pe 2 noiembrie 1960 în localitatea Reghin din județul Mureș. Provine dintr-o familie greco-catolică foarte unită din localitatea Sântu, un sat din apropierea orașului natal. Tatăl ei se numea Ion Lăzurcă și era de meserie blănar, o îndeletnicire bănoasă la acea vreme.

În perioada copilăriei, Carmen Iohannis era foarte pasionată de artă, astfel că a luat lecții de pian și de balet. A fost mereu încurajată să își dea frâu imaginației și creativității. În ceea ce privește stilul pe care îl adopta, ea avea un look total schimbat față de cum ne-a obișnuit până acum. Prefera mereu să poate părul mai lung, închis la culoare și cu breton. Vezi în Galeria FOTO imagini de colecție cu soția lui Klaus Iohannis din tinerețe.

Pe cel care avea să îi devină soț l-a cunoscut când avea 22 de ani, pe vremea studenției, prin intermediul unor prieteni din Sibiu. După șapte ani, în 1989, cei doi s-au căsătorit, ajungând să fie dascăli la liceele în care au fost cândva elevi, la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, respectiv la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal”.

„Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească şi asta s-a întâmplat cu mine şi cu soţia mea”, a dezvăluit Klaus Iohannis în cartea autobiografică lansată în timpul campaniei electorale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...