EXCLUSIV

Cum și-a câștigat Monica Davidescu primii bani: „Eram manechin într-un magazin. Ne-am așezat în vitrină” EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 21.11.2022, 22:40

Monica Davidescu a urcat pe podiumul de modă, vineri seară, numărându-se printre vedetele care au prezentat rochiile semnate de Eli Lăslean, designer care a celebrat 30 de ani de activitate. Cu o siluetă de adolescentă, siguranță în mișcare și în atitudine, actrița a fost îndelung admirată. Soția lui Aurelian Temișan are experiență pe scenă, prin prisma meseriei, dar a lucrat în tinerețe și ca model, ceea ce explică modul profesionist în care s-a comportat pe podium. Actrița a povestit, exclusiv pentru Impact.ro, cum a câștigat primii bani.

„La 20 de ani am urcat prima oară pe scenă”

Monica Davidescu este una dintre cele mai bine cotate actrițe de la Teatrul Național din București, având reprezentații și cu compania Concordia. La finalul săptămânii trecute, actrița a fost admirată și din postura de model, o activitate de care nu a fost deloc străină. Dacă, în facultate, își câștiga banii ca model, ulterior, ca actriță, a mai cochetat cu moda, acceptând cu drag să defileze pentru diverși designeri.

„Am împlinit 30 de ani de când mi-am câștigat cumva primii bănuți pe scenă. Am făcut acest lucru și pe perioada facultății ca să mă întrețin și am dezvoltat mai multe prietenii cu mulți designeri din România și mă bucur tare mult că am putut participa în show-urile multora dintre ei. La 20 de ani am urcat prima oară pe scenă, pe Eli Lăslean am cunoscut-o câțiva ani mai târziu, cred că de prin ’95 – ’97 prezint pentru Eli”, a declarat, pentru Impact.ro, actrița.

Monica Davidescu
Monica Davidescu

Monica Davidescu: „În timpul facultății eram manechin într-un magazin”

Monica Davidescu ar fi putut face carieră în modelling, având înălțimea și greutatea potrivite. Niciodată nu a văzut această activitate ca pe un job principal, ea dorindu-și să joace în piese de teatru, ceea ce s-a și întâmplat:

„În timpul facultății eram manechin într-un magazin, manechin în vitrină, de altfel a fost cumva concepția mea pentru că mă plictiseam. Împreună cu o colegă, ne îmbrăcam frumos și defilam în magazine, oamenii vedeau cum cade sacoul pe cineva, asta se întâmpla în ’94-’95. Și ne plictiseam, la un moment dat ne-am așezat în vitrină lângă manechine și deja era spectacol scena. Nu, pe mine m-a tentat mai mult scena de teatru”, a povestit, pentru Impact.ro, Monica Davidescu.

Actrița are o siluetă de invidiat și susține că nu face mari sacrificii pentru ea: “Nu cred că am un secret, ci pur și simplu, pot să mulțumesc Divinității pentru că sunt cum sunt. Întrețin ceea ce mi s-a dat, pentru că ar fi neplăcut să nu fac asta, da, merg la Pilates”, a adăugat Monica Davidescu.

Monica Davidescu: „Nu pot spune că m-am simțit singură”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz, fiind un cuplu atât acasă, cât și în multe spectacole în care joacă împreună. Actrița nu l-a avut alături, vineri seară, pe partenerul său de viață, care nu s-a regăsit printre spectatorii show-ului de modă semnat Eli Lăslean. Absența lui a avut legătură cu un proiect profesional, după cum ne-a spus Monica Davidescu.

„Pe 21 (n.r diseară) are un concert foarte important în gazdă la Teatrul Național, un concert în care va cânta alături de Orchestra Simfonică București, concert dirijat de Andrei Tudor. Bineînțeles că el a fost în repetiții cu toți acești oameni. Nu putea să lase 60 de oameni din spatele lui și să vină la show, dar am avut mulți prieteni în public așa că nu pot spune că m-am simțit singură”, a precizat ea.

Monica Davidescu
Monica Davidescu

În această seară, Aurelian Temișan susține concertul intitulat „Iubire de NOIembrie”, repertoriul fiind format din melodii de dragoste ale compozitorilor români.

„Pregătim prin compania de Teatru Concordia acest concert al lui Aurelian, apoi avanpremiera și premiera la „O noapte furtunoasă”. Mă vedeți la Teatrul Național în spectacolele: „Preșul”, „Bârfe zvonuri și minciuni”, „Incognito””, ne-a spus actrița.

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți Impact.ro și pe