Clipe cumplite pentru Oana Lis: „M-am speriat, am făcut atac de panică”. Prin ce episod șocant a trecut vedeta

Redacția IMPACT 25.05.2020, 11:14

Oana Lis a traversat momente dificile de când a izbucnit pandemia de COVID-19. Vedeta a învățat să-și gestioneze mai bine activitățile casnice, dar mărturisește, însă, că s-a lovit și de situații critice pe care a trebuit să le țină sub control.

Ce i s-a cu Oana Lis, în propria casă. „Două nopți nu am dormit”

Fosta soție a primarului Capitalei, Viorel Lis povestește un episod dificil prin care a trecut, în această perioadă. Dat fiind faptul că a gătit mai mult în această perioadă, Oana Lis spune că a suspectat, la un moment dat, în locuința sa un miros mai ciudat. Vedeta a suspectat că ar putea fi vorba despre o posibilă scurgere de gaz, în toiul nopții, care a băgat-o în sperieți.

Teama a culminat cu debutul unui atac de panică pe care Oana Lis l-a traversat chiar în propria casă. Din acest motiv, soția fostului edil nu și-a mai găsit liniștea timp de două nopți.

„Am gătit foarte mult, am spălat. Am învățat să gătesc, însă asta s-a lăsat la început cu o mare sperietură. Eu nu am folosit aragazul până să înceapă pandemia. De când m-am mutat cu Viorel, am mâncat în oraș sau am comandat. Într-o noapte am depistat o scurgere de gaze, din cauza racordului legat prost. A început să miroasă puternic și era cât pe ce să sară blocul în aer. M-am speriat, am făcut atac de panică. Două nopți nu am dormit. Cu ocazia asta am făcut curat în cuptor, era plin de cutii cu machiaje”, a declarat Oana pentru click.ro.

Oana Lis mai spune că pandemia a reprezentat o schimbare extrem de mare pentru că a pus-o în fața situației de a găti și de a se folosi mai mult de bucătărie, în contextul în care înainte de izbucnirea acesteia, vedeta obișnuia să ia masa în oraș sau să comande mâncare.

 

Sursa foto: Facebook/Oana Lis 

Urmăriți Impact.ro și pe