Noi măsuri luate, de la 1 iunie, de STB! Anunțul oficial. Ce se întâmplă cu liniile de tramvai 1 și 10

Luiza Moldovan 25.05.2020, 11:24

Societatea de Transport București a anunțat că, de la 1 iunie, programul de funcționare a liniilor de tramvai 1 și 10 va fi prelungit pe toată durata nopții.

Decizia luată de STB în pivința liniilor de tramvai 1 și 10 – cele mai complexe rute din București

Decizia a fost luată pentru că aceste tramvaie au un traseu important, circular. Acesta se desfășoară pe Inelul Principal de Circulație din București și reprezintă o parte dintre cele mai lungi și importante trasee de tramvai din Capitală.

Tot din 1 iunie, la secțiunea Trasee, vor fi publicate graficele de circulație actualizate.

Linia tramvaiului 1 acoperă pe ruta: Romprim, Șoseaua Vitan Bârzești, Staion, Lunca Bârzești, Piața Sudului, Pridvorului, Pasaj Mihai Bravu, Pod Mihai Bravu, Peneș Curcanul, Calea Vitan, Laborator, Calea Dudești, Baba Novac, Gheorghe Petrașcu, Piața Hurmuzachi, Vatra Luminoasă, Piața Iancului, Bd. Ferdinand, Bucur Obor, Lizeanu, Dr. Grozovici, Stadio Dinamo, Calea Dorobanților, Roma, Pasaj Victoria, Dr. Felix, Bd. Banu Manta și retur.
Tramvaiul 10 merge pe ruta: Romprim, Șos. Vitan Bârzești, Stadion, Lunca Bârzești, Piața Suduluik, Piața Sudului, Huși, Bd. Constantin Brâncoveanu, Opriș Ilie, Cimitirul Șerban Vodă, Piața Eroii Revoluției, Ștefan Hepites, Dr. Constantin Istrati, Spătarul Preda, Calea Rahovei, Inox, Calea 13 Septembrie, Cartier Panduri, Piața Danny Huwe, Bd. Vasile Milea, Bd. Iuliu Maniu, Pod Grozăvești, Pasajul Basarab, Bd. Banu Manta.

Cele mai importante și mai lujngi rute din București sunt acoperite și noaptea, de tramvaiele 1 și 10, începând cu 1 iunie
Cele mai importante și mai lungi rute din București sunt acoperite și noaptea, de tramvaiele 1 și 10, începând cu 1 iunie

Alte decizii luate de STB

De asemenea, STB anunță că, începând cu data de 1 iunie 2020, ora 10:00, linia de autobuz 103 va funcționa pe un traseu prelungit pe ambele sensuri, de la intersecția Șos. Industriilor/ Șos. Dudești-Pantelimon, pe Șos. Dudești-Pantelimon, Șos. Gării Cățelu, Șos. Pantelimon, terminal „Cora Pantelimon”, cu întoarcere pe Șos. Dudești-Pantelimon, Șos. Industriilor, apoi pe traseul de bază.

În zilele de luni, 01.06.2020 şi 08.06.2020, toate liniile de transport public ale STB SA vor funcţiona cu parcul de vehicule programat corespunzător unei zile de duminică.

Urmăriți Impact.ro și pe