Imaginea cu care Antonia a încins imaginația internauților. A înroșit butonul de Like

Stan Filon 14.11.2022, 13:40

Antonia a încins imaginația internauților, după ce a postat o fotografie la care mulți visează de ani de zile! Fanii cântăreței nici nu mai sperau să li se îndeplinească dorința de a o vedea pe brunetă în așternuturi, însă acest lucru chiar s-a întâmplat!

Imaginea cu care Antonia a încins imaginația internauților

Așadar, Crăciunul a venit mai devreme pentru fanii Antoniei, după ce frumoasa cântăreață a postat pe rețelele sociale o fotografie. Aceasta este una foarte îndrăzneață, pentru care internauții nu au decât cuvinte de laudă și de mulțumire.

Mai exact, Antonia s-a lăsat pozată dezbrăcată, în așternuturi. Frumoasa brunetă apare în fotografia respectivă trăgând cu patos dintr-o țigară, iar fumul se ridică grațios în aer. Artista are părul strâns în codițe afro, iar fotograful a surprins parcă mai multe decât ar fi trebuit.

Imaginea cu care Antonia a incins imaginatia internautilor
Imaginea cu care Antonia a incins imaginatia internautilor

„Cata frumusete a pus Dumnezeu pe tine te ador”

Artista, care a dat naștere de trei ori, arată impecabil, ca de fiecare dată, iar fanii săi nu uită niciodată să îi amintească asta. Aceștia îi transmit și lui Alex Velea cât poate fi de norocos pentru că îl iubește o astfel de femeie. Antonia are o fetiță din prima căsătorie, dar și doi băieți cu Alex Velea.

„Talentată și fff frumoasă! Respect și prețurie!”, „A detronat-o pe Angelina”, „O mamă și o personalitate deosebită frumusețe”, „Cata frumusete a pus Dumnezeu pe tine te ador”, „Anunță-mă când divorțezi”, „Nu ai ce zice ce e frumos e frumos”, „Ești perfectă”, „Feruce de Alex Velea, un norocos”. Sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii cântăreței.

Antonia s-a lansat pe piața muzicală din România cu mulți ani în urmă, însă continuă să scoată piese care în scurt timp ajung printre preferatele românilor. În plus, Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și ne demonstrează asta în fiecare zi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...