Cum arăta Dana Budeanu în tinerețe. Vedeta s-a transformat total în ultimii 10 ani

Anca Manolica 03.11.2022, 15:51

Dana Budeanu a devenit un fenomen și ea este perfect conștientă de acest lucru! Puțini sunt cei care nu au auzit încă de cea mai cunoscută și controversată creatoare de modă din România și nu i-au ascultat părerile despre „amețitele și mafioții” din jur. Iată cum arăta celebra vedetă, în urmă cu mai bine de 10 ani.

Cum arăta Dana Budeanu cu ani în urmă

Dana Budeanu face furori în mediul online prin analizele sale asupra societății românești. Fie că vorbim despre alegerile vestimentare ale „divelor” autohtone, despre viața politică sau situația actuală cu care se confruntă întreaga omenire, pe celebra creatoare de modă nu o interesează nicio secundă gura a lumii, fiind dureros de sinceră în declarațiile sale.

Ajunsă astăzi una dintre cele mai puternici voci din mediul online, Dana Budeanu a susținut în nenumărate rânduri că a știut întotdeauna ce cale să urmeze, reușind să creeze un echilibru perfect între viața personală și cea profesională.

Devenită cunoscută publicului larg datorită rubricii dedicate în cadrul postului Pro TV, aceasta și-a triplat numărul de fani odată cu încetarea colaborării de la TV și crearea propriului canal de YouTube și, mai nou, aplicația sa Verdict.

Cu cine a fost căsătorită

Stilistul celebrităților, dar și un aprig critic al vedetelor „prost îmbrăcate” de la noi, Dana Budeanu a fost căsătorită în trecut cu Radu Budeanu, patronul Cancan, Ciao, Gândul, dar și a altor site-uri care aparțin de trust.

Dana Budeanu / foto: Facebook
Dana Budeanu / foto: Facebook

Cei doi s-au cunoscut în timpul facultății, iar la aproape 22 de ani, deja făceau nunta. Ea studia la Londra, dar a revenit în țară și s-a concentrat pe design vestimentar. Iar cu timpul și-a construit un renume în piață, devenind designerul multor vedete de la noi.

Citește și Cum arată Dana Budeanu în costum de baie. Așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. FOTO

Ce spunea Dana Budeanu în trecut

Dacă astăzi o știe o țară întreagă, nu mulți și-o mai amintesc pe Dana Budeanu de acum 10 zeci. Vezi în Galeria FOTO cum arată celebra vedetă în anul 2012.

Fără doar și poate, este clar că vedeta TV a descoperit elixirul tinereții. Trupul îi era la fel de bine sculptat precum în prezent, singura diferență făcând-o bretonul, care lipsea atunci, dar și sprâncenele, care erau mai subțiri, în ton cu moda de atunci.

„Promovez foarte mult feminitatea și as vrea ca femeile să poarte foarte mult rochii. Femeile în România nu au curaj să se arate, nu au curaj să fie feminine. Societatea este de așa natură încât nu încurajează femeia să fie sigură pe ea.

Cu stilul nu te naști, ci stilul se învață. Stilul înseamnă foarte multă deschidere, înseamnă ceea ce vezi în jurul tău atunci când crești”, spunea Dana Budeanu, în urmă cu zece ani, în cadrul emisiunii Cancan TV, difuzată la acea vreme de Kanal D.

Citește și Dana Budeanu, reacție furibundă după ce părinții ei au primit facturi imense la energie. „Nu sunt ale noastre”

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...