Dana Budeanu, reacție furibundă după ce părinții ei au primit facturi imense la energie. „Nu sunt ale noastre”

Stan Filon 14.09.2022, 15:50
Dana Budeanu, reacție furibundă după ce părinții ei au primit facturi imense la energie. „Nu sunt ale noastre”

Dana Budeanu, reacție furibundă după ce părinții ei au primit facturi imense la energie! Vedeta a tot vorbit în ultima perioadă despre liberalizarea pieței energiei și cum că aceasta ar fi fost făcută pe genunchi, doar pentru ca „băieții deștepți” să poată face ce vor ei cu românii. Mondena nu se gândea că acești „băieți” vor lovi însă chiar în ograda sa. A rămas șocată atunci când a văzut ce facturi au primit părinții săi.

Dana Budeanu, reacție furibundă după ce părinții ei au primit facturi imense

Dana Budeanu a făcut o criză de nervi când a văzut ce văzut ce facturi au primit părinții ei la energie electrică. Designerul a văzut negru în fața ochilor și a spus că așa ceva nu este posibil. A făcut plângeri peste plângeri și acum așteaptă rezultatul. Dar cât ar avea de plătit părinții Danei Budeanu? Ei bine, cei doi pensionari au primit facturi de parcă ar avea acasă o mică făbricuță. Prima factură a fost în valoare de 3.100 de lei, ca mai apoi următoarea să fie de 3400 de lei.

„Aceste facturi nu sunt ale noastre. Noi plătim iahturi, noi plătim vile, noi plătim vacanțe, noi școli în străinătate, noi plătim miliarde pentru niște băieței deștepți. Noi plătim aceste facturi ca acești băieței să trăiască bine”, a spus Dana Budeanu, revoltată.

Dana Budeanu, reactie furibunda dupa ce parintii ei au primit facturi imense
Dana Budeanu, reactie furibunda dupa ce parintii ei au primit facturi imense

Nu au nici măcar aparat de aer condiționat

Dana Budeanu i-a arătat cu degetul pe liberalii care au facilitat liberalizarea pieței la energie, dar a mai precizat că facturile imense primite de părinții ei nu sunt justificate, având în vedere faptul că în casă nu sunt surse mari consumatoare de curent. Designerul a recunoscut că părinții săi nu au nici măcar aparate de aer condiționat, iar până acum nu au plătit niciodată mai mult de 600 de lei pe lună.

Dana Budeanu se declara dezamăgită de populația din România, care „acceptă orice, până la moarte”. Designerul a amintit de revoltele din Europa, unde oamenii nemulțumiți de prețuri au ieșit pur și simplu în țară, însă românii par a se supune tuturor deciziilor.

„Populatia nu mai face nimic, accepta orice, pana la moarte”

„Noi nu mai suntem o forma de viata pentru ca populatia nu mai face nimic, accepta orice, pana la moarte. Nu se poate asa ceva. Aceasta reglementare care se incearca acum nu e ce trebuie. Eu am spus tuturor sa nu se mai supuna in general. Noi am trecut prin multe in ultimii ani si oamenii s-au supus, de frica de… de nimic.

Noi trebuie sa ne exploatam resursele strategice exclusiv in folosul populatiei. Au fost miscari in Praga, in Napoli, in Scotia. Pai ce, i-a scos Putin pe oamenii din Scotia in strada. Aia nu o sa stea sa se rascoale populatia, ci vor gasi solutii. Doar la noi nu se vor gasi. Ce ne spune domnul Serbanescu este ca nu avem nicio sansa, totul se va prabusi, putem sa inchidem, iar toate partidele isi dau acceptul la aceasta prabusire”, a mai spus Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...