Cum arată Dana Budeanu în costum de baie. Așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. FOTO

Ana Anitoiu 21.08.2022, 00:11

Dana Budeanu a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare în costum de baie, în vacanță, și a primit mii de aprecieri, în doar câteva ore. Vedeta, cunoscută pentru silueta ei impecabilă, a dezvăluit ce obiceiuri alimentare are.

Dana Budeanu, în costum de baie

Dana Budeanu a mers în vacanță în Franța. Sâmbătă, ea a publicat o fotografie în care apare într-un costum de baie negru, format din două piese, și cu ochelari de soare, lângă o piscină. „Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris ea în descrierea imaginii, în limba engleză.

„Sunt fetița în pantaloni scurți și cizme, care vrea să mănânce doar înghețată, să nu doarmă niciodată, să nu atingă pământul cu picioarele și să viseze visele tuturor celor pe care-i iubește. Mulțumesc”, a scris Dana Budeanu în descrierea unei alte fotografii, pe care a publicat-o pe 22 iulie, de ziua ei de naștere, când a împlinit 43 de ani.

Cum arata Dana Budeanu in costum de baie
Dana Budeanu. Foto: Facebook/ Dana Budeanu

Ce obiceiuri alimentare are Dana Budeanu

Dana Budeanu a spus că obișnuiește să mănânce rodie la mic dejun și că aceasta, alături de ananas, sunt singurele fructe care îi plac. Ea a explicat că nu le-a ales pentru beneficiile pe care le au acestea pentru organism, ci pur și simplu pentru gustul lor. În rest, vedeta a precizat că mănâncă paste, pizza, ciocolată și tort.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00 (sic!). Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. (…)

Sunt o persoană care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe lună sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.”, a dezvăluit Dana Budeanu.

În plus, Dana Budeanu a mai dezvăluit pe Instagram că este o persoană foarte activă care doarme doar câteva ore pe noapte. Mai exact, aproximativ patru ore, astfel că în celelalte ore ale nopții citește, scrie, gătește sau se uită la seriale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...