Situație complicată pentru Carmen Brumă și Mircea Badea. Dezvăluiri despre cum au ajuns să părăsească de urgență apartamentul alături de fiul lor

Badea Violeta 01.11.2022, 19:46

Carmen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de mai bine de două decenii! Cei doi parteneri de viață au traversat, la un moment dat, o perioadă destul de grea. Au fost nevoiți să părăsească de urgență apartamentul alături de fiul lor. Această schimbare nu le-a picat deloc bine, pentru că se obișnuiseră în locuința respectivă. Iată de ce au trebui să ia această decizie!

Problema cu care s-au confruntat Carmen Brumă și Mircea Badea. Au fost nevoiți să se mute din apartamentul în care locuiau

În urmă cu ceva timp, cei doi parteneri de viață s-au mutat din apartamentul în care locuiau cu chirie, alături de fiul lor. Asta pentru că proprietarul imobilului i-a anunțat că nu le mai poate prelungi contractul de închiriere. Din fericire însă, iubita realizatorului de la Antena 3 a precizat că au reușit să găsească un alt apartament, care s-a dovedit a fi peste asteptările sale.

„A fost o istorie mai complicată. Nu ne planificasem neapărat să ne mutăm, dar așa a fost situația. A trebuit să facem față și să căutăm urgent un apartament în care să stăm și sunt foarte fericită că am găsit ceva un pic peste așteptările mele și cred că a fost un noroc pe care l-am avut.

Noi stăteam cu chirie într-un loc în care ne-am simțit foarte bine, că stăteam de foarte mulți ani acolo, dar nu s-a mai putut prelungi contractul și atunci am fost puși în situația de a ne găsi foarte rapid un alt loc.”, a declarat Carmen Brumă, pentru un post TV, potrivit celor de la WOWbiz.ro.

Citește și Carmen Brumă, chemată în fața justiției. Înșelătoria pentru care iubita lui Mircea Badea a depus plângere, iar acum trebuie să dea explicații!

Mircea Badea, Carmen Bruma si fiul lor
Mircea Badea, Carmen Bruma si fiul lor

Cât costă abonamentul de slăbit al lui Carmen Brumă

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubita lui Mircea Badea este una dintre cele mai frumoase vedete din țara noastră. La cei 45 de ani ai săi, Carmen Brumă are un trup de invidiat și, cu siguranță, multe femei și-ar dori să arate ca ea.

Acum, partenera prezentatorului a decis să le ofere o mână de ajutor acestora și a realizat șase program de slăbit. Acestea sunt adaptate în funcție de nevoile clienților. Cel mai avantajos este ,,Abonamentul de urgență” pe care vedeta îl vinde cu 45 de lei.

El cuprinde un program online de dietă și antrenamente pentru trei săptămâni. În schimb, cel mai scump abonament se numește ,Programul 3S: Sănătoasă, Suplă și Sătulă” și costă 52 de lei.

Citește și Carmen Brumă, pe mâna medicilor. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...