Carmen Brumă, pe mâna medicilor. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă

Ioana Bucur 15.10.2022, 10:36

Carmen Brumă a ajuns recent pe mâna medicilor. Vedeta Antena 1 nu își asumă niciun risc în ceea ce privește sănătatea sa și a familiei sale. Iubita lui Mircea Badea a povestit prin ce intervenție a trecut, oferind mai multe detalii despre problemele cu care se cofruntă de mai mulți ani.

Carmen Brumă a ajuns la medic

Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit că a ajuns recent la medic. Carmen Brumă este adepta unui stil de viață sănătos, echilibrat, din care nu lipsesc sportul, alimentația corectă, dar și vizitele regulate la specialist. Pentru că are în familie rude care au fost diagnosticate cu o anumită formă de cancer, vedeta Antena 1 a luat o decizie importantă.

Astfel, în fiecare an, mai ales după încheierea sezonului cald, Carmen Brumă merge la dermatolog. Pentru că are în istoricul familiei cazuri de cancer de piele, iubita lui Mircea Badea își supraveghează cu atenție toate alunițele de pe corp. La cea mai recentă vizită, medicul i-a extirpat trei. Nu este prima oară când trece prin această intervenție.

„Tocmai mi-am scos trei alunițe. Fac lucrul ăsta constant, Am până acum vreo 15 scoase în total. Am un istoric de cancer de piele în familie destul de bogat și atunci în fiecare an, după fiecare sezon cald, în care oricum nu mă expun la soare, evit soarele cât pot de mult, mă duc la dermatolog.

Acolo am o hartă a alunițelor și mi le analizează cu un aparat special și vede dacă vreuna dintre ele a suferit modificări periculoase. Dacă a suferit modificări, aleg să o scot. Așa am ajuns la 15 alunițe scoase și voi face lucrul ăsta cât va fi nevoie. Evident, după aceea le ducem la biopsie”, a mărturisit Brumă pe o rețea de socializare.

 Carmen Brumă, pe mâna medicilor. Iubita lui Mircea Badea a dezvăluit cu ce probleme se confruntă
Carmen Brumă

„În caz că sunteți într-o situație similară cu a mea să mergeți să vă faceți un control”

Aceasta, amintește ea, este cea mai bună metodă de prevenție a apariției cancerului de piele. Carmen Brumă și-a încurajat urmăritorii să meargă în mod regulat să își facă un control la medicul dermatolog, sfătuindu-i să aleagă un specialist cu experiență în această zonă.

„V-am spus lucrul acesta pentru că mi se pare o metodă importantă de prevenție a cancerului de piele și să vă reamintesc în caz că sunteți într-o situație similară cu a mea să mergeți să vă faceți un control la un medic dermatolog. În principiu, orice medic dermatolog poate face chestia asta, dar sigur că este bine să ai un medic dermatolog cu o experiență în zona asta”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...