Cazul Caracal. Declarații fără precedent ale mamei Luizei. ”Dincă nu e vinovat. Va fi ucis în pușcărie”

Redacția IMPACT 21.05.2020, 17:50

Mama Luizei Melencu susține că Gheorghe Dincă nu este vinovat, deoarece dosarul Caracal nu conține nicio dovodă că fiiza sa ar fi moartă. Mai mult, aceasta se teme că Dincă e doar un pion și că va fi ucis în închisoare.

Mama Luizei Melencu: „Dincă nu e vinovat. Va fi ucis în pușcărie”

Monica Melencu a studiat recent dosarul în care Dincă este cercetat printre altele și pentru uciderea fetei sale împreună cu avocata și a ajuns la concluzia că acesta nu e vinovat. Femeia susține că acestuia i-au fost implantate câteva probe cu scopul de a-l face vinovat de cele două crime: uciderea Luizei și a Alexandrei Măceșanu. De asemenea, mama Luizei crede că familia lui Dincă este implicată în răpirea fetelor.

„Acele două crime i-au fost impuse. Că l-au ținut în curte, că nu știe ce i-au plantat, că a văzut apoi la TV ce i s-a înscenat. El refuză să spună unde sunt fete. Categoric e implicată familia și nu răspunde la întrebarea unde sunt fetele. Nu pot să spun că am avut încredere în el. Ordinele acestea au venit de la București. Acel Barbu Daniel care a fost alături de el. E o rotiță dintr-un angrenaj. La răspunsul pe care l-am cerut el, unde sunt fetele, refuză și deviază la alt subiect”, spune mama Luizei Melencu.

mama luizei, declaratii, gheorghe dinca
Mama Luizei Melencu: „Dincă nu e vinovat. Va fi ucis în pușcărie”

Mama Luizei Melencu a mai declarat că nici nu ia în calcul varianta ca fiica sa să fie moartă, mai ales că Dincă își schimbă declarațiile după cum bate vântul. Femeia e sigură că Luiza a fost traficată și că trebuie găsită. În plus, aceasta a mai avertizat că Dincă va fi ucis în închisoare și a dat exemplul lui Cocoș, care a fost ucis exact în aceeași situație în 2012 de clanurile mafiote din Caracal.

„Merg pe varianta mea că Dincă va fi ucis. Că angrenajul acela e mult mai mare! Acel dosar s-a dovedit să fie mușamalizat. Datorită cazului Alexandra, care a sunat la 112 a pornit întreaga anchetă. Nu pot să înaintez, mă oprește un zid, mi-a zis procurorul de caz. Exact. Răspunsul în 3 luni de zile. Când s-a întâmplat cu Alexandra, au inclus-o pe Luiza în acest caz. Părerea mea e că e un zid politic. Au știut ce s-a întâmplat cu fetele. Adevărul nu s-a vrut, a mai spus mama Luizei.

Urmăriți Impact.ro și pe