Cazul Caracal: Gheorghe Dincă și familiile fetelor s-au pus de acord. Răsturnare de situație

Sursă Foto: InquamPhotos-Bogdan-Danescu

Cazul Caracal a luat din nou o răsturnare de situație. Gheorghe Dincă urmează să se prezinte mâine la tribunal unde se va verifica dosarul crimelor. Dar familiile celor două fete ucise s-au consultat și au luat o nouă decizie.

Ce au decis Gheorghe Dincă și familiile fetelor să facă înainte de proces?

Mâine, 20 mai, este data mult așteptată pentru ca Gheorghe Dincă să ajungă în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt. Acum însă, familiile Alexandrei Măceșeanu și a Luizei Melencu, fetele ucise și violate de agresorul din Caracal, au discutat și au decis ca dosarul crimelor petrecute la locuința bărbatului din Caracal să se întoarcă la înapoi la procurori. Acesta este prima decizie a familiilor și a agresorului după ce procesul s-a reluat, se arată potrivit informațiilor de pe stiripesurse.ro.

Cele două familii au susținut că cercetarea nu s-a făcut așa cum ar fi trebuit, iar din dosar lipsesc probele cheie. Pe lângă asta, și Gheorghe Dincă cere același lucru. Familiile îndurerate ale celor două fete nu și-au pierdut speranța și încă cred că fetele lor sunt în viață, deși autoritățile au confirmat decesele și au găsit mai multe probe pentru a dovedi că fetele sunt moarte.

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă și familiile fetelor s-au pus de acord. Răsturnare de situație

Cazul Caracal: Gheorghe Dincă și familiile fetelor s-au pus de acord. Răsturnare de situație

Gheorghe Dincă urma să fie audiat prin video-call

Din cauza situației creată de pandemia cu noul virus, termenele de judecată au fost amânate, dar totuși agresorul din Caracal urma să fie audiat astăzi prin video-call, potrivit normelor de siguranță epidemiologică din perioada de pandemie. În cele din urmă s-a decis aducerea lui Dincă în fața judecătorilor de la Tribunalul Olt. Aici se vor verifica probele și actele din dosarul deschis pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșeanu.

Miercuri, începând cu ora 10:00, criminalul din Caracal se va afla în cadrul Tribunalului Olt și va da ochii cu familiile îndurerate. Mama Luizei împreună cu familia Alexandrei și avocații vor intra în sala de judecată, unde judecătorul va verifica legalitatea probelor și se vor judeca excepțiile care au fost depuse de familiile celor două fete ucise cu bestialitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI