Ce se întâmplă cu examenul pentru permisul de conducere în 2020. Tocmai s-a făcut anunțul

Luiza Moldovan 21.05.2020, 14:11

Se reiau probele practice pentru obținerea permisului de conducere. Cei care doresc să obțină permisul de conducere sunt așteptați la data de 2 iunie pentru examenul practic.

Regulile pentru obținerea permisului de conducere în 2020

Această examinare se va relua treptat și depinde de data de expirare a dosarului de școlarizare al candidaților. La proba practică, participanții vor purta măști și vor sta la minimum un metru și jumătate distanță unii față de alții, li se va scana temperatura corporală, care nu trebuie să fie mai mare de 37,2 grade C.

În mașină nu va fi permis accesul altor persoane decât al polițistului examinator și al candidatului. Rudele și prietenii nu vor avea voie să-i însoțească pe candidați.

Pentru candidații cărora dosarul de școlarizare a expirat între 16.03 – 17.05.2020 și pentru care a existat în prealabil o programare pentru susținerea probei practice, se va efectua prin intermediul școlilor de conducători auto, cu informarea acestora.

Reguli noi la susținerea examenelor pentruj obținerea permisului de conducere
Reguli noi la susținerea examenelor pentru obținerea permisului de conducere

Când se reia examinarea la proba teoretică

Candidații cărora le expiră dosarul după data de 18.05.2020 li se va face o programare din oficiu, în limita programărilor stabilite anterior de către serviciile publice comunitare regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, cu informarea acestora.

Urmăriți Impact.ro și pe