Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri din sala de judecată. ”Dincă nu a omorât-o pe Alexandra”. Cine l-ar fi obligat să declare asta

Andrei Cezar 20.05.2020, 21:06

Detalii revoltătoare din sala de judecată, în cazul procesului lui Gheorghe Dincă. Alexandru Cumpănașu este extrem de fericit după ce ”monstrul din Caracal ” a declarat în fața instanței că nu el le-a omorât pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, ci că a fost obligat de un polițist să recunoască crimele.

Dezvăluiri din sala de judecată, în cazul Caracal

Primul termen al procesului crimelor din Caracal a avut loc miercuri la Tribunalul Olt. În fața instanței au fost aduși atât Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul morții celor două fete, cât și rudele acestora.

Alexandru Cumpănașu consideră că declarațiile lui Gheorghe Dincă, la primul termen al procesului, sunt ca o victorie pentru pe care o anunțase demult. Chiar dacă Tribulaul Olt a amânat luarea unei decizii, Cumpănașu este de părere că până la finalul judecății adevărul va ieși la iveală, făcând referire la credința sa că nu Dincă ar fi omorât-o pe nepoata lui.

”AM AVUT DREPTATE‼️ADEVARUL IESE LA IVEALA‼️ Dinca NU a omorat-o pe Alexandra‼️În sala de judecata DINCA a declarat: ” Am fost amenințat cu moartea pentru a declara ca le-am omorat”, „Polițistul Ciobanu m-a amenințat „, ” Drumurile făcute de la Craiova la Caracal au fost făcute pe banii mei. Polițiștii au mâncat și s-au deplasat pe banii mei. Cer restituirea acestor cheltuieli”‼️ Mai mult este de prisos sa comentez‼️ Am câștigat o batalie în lupta cu Sistemul‼️ Dar Dinca este același monstru ordinar care a tăcut și nu a spus unde este Alexandra 10 luni de zile și nici acum‼️ Va iubim dragi romani pt ca ne-ati fost si ne sunteți alaturi‼️”, a fost mesajul scris de Cumpănașu pe Facebook.

De altfel, declarațiile lui Dincă îi întăresc și mai mult credința lui Alexandru Cumpănașu, că nepoata lui trăiește.

”Prima zi de VICTORIE după foarte mult timp‼️ Dincă a plătit masa și transportul politiei? Ce mai poate fi spus. O victorie însa tristă. A spus ca nu le-a omorat el dar nici unde sunt. ZEUL DIICOT-ului a întors armele asa cum fac toți escrocii‼️ Dar încă îi șantajează pe cei care i-au garantat protecția nespunand ce a făcut cu Alexandra si Luiza. Un vierme al societății‼️ (…) Acum știm, nu doar credem ca Alexandra nu a fost omorâtă acolo dar nu știm unde poate fi‼️”, a mai scris Cumpănașu într-un alt mesaj postat pe Facebook.

Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri din sala de judecată. ”Dincă nu a omorât-o pe Alexandra”. Cine l-ar fi obligat să declare asta
Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu, dezvăluiri din sala de judecată. ”Dincă nu a omorât-o pe Alexandra”. Cine l-ar fi obligat să declare asta

Cumpănașu, acuze la adresa sistemului

Cumpănașu își continuă mesajul aducând acuze la adresa sistemului și transmite că ”nu va mai lipsi de la niciun termen”.

”De astăzi niciun atac nu mă mai atinge‼️ De astazi sunt imun‼️ Pentru că știu că lupta mea pentru Alexandra a meritat toate dosarele penale, jignirile, hărțuirea, amenințările, persecuția la adresa mea și a întregii familii‼️
P.S.: Oare de ce SISTEMUL a manipulat ordinar participarea lui Dinca la proces⁉️ Ca să îl citez pe jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan să fie oare cauza anunțul meu că abia aștept să dau ochii cu el⁉️⁉️ Familia și avocatul familiei mele dar și întreaga presă NU știau că va fi prezent. Dimpotrivă, că va lipsi‼️Am un anunț pentru SISTEM: NU VOI MAI LIPSI LA NICIUN TERMEN DE ACUM‼️”, încheie unchiul Alexandrei.

În cadrul termenului de miercuri, avocatul familiei Alexandrei Măceşanu a solicitat şi anularea actului constatator de deces al adolescentei, informează Agerpres.

Urmăriți Impact.ro și pe