Imaginile uitate cu Simona Halep. Cum arăta sportiva la 16 ani, transformarea este evidentă

Andrei Simion 05.10.2022, 09:34

Imaginile uitate cu Simona Halep dezvăluie transformarea evidentă prin care a trecut sportiva de-a lungul timpului. Iată cum arăta jucătoarea de tenis când avea vârsta de 16 ani, la scurt timp după ce a câștigat turneul de la Roland Garros, la junioare, în anul 2008.

Simona Halep, dezvăluire la 16 ani

La scurt timp după ce a câștigat turneul de la Roland Garros, în 2008, învingând-o pe Elena Bogdan, la revenirea din Franța, jucătoarea de tenis Simona Halep a fost invitată lui Cătălin Măruță, la Pro TV.

„Am avut o petrecere duminică seară. Direct de pe teren, m-am dus la antidoping și direct la avion. Eram murdară de zgură, transpirată, dar a trebui să plec că altfel pierdeam avionul”, a spus Simona Halep, pe vremea când avea 16 ani, la emisiunea „Happy Hour” de la Pro TV, la data de 12 iunie 2008.

Imaginile uitate cu Simona Halep
Simona Halep. Foto: Captura YouTube/ Happy Hour, 12 iunie 2008

Cum arăta Simona Halep la 16 ani

În urmă cu 14 ani, Simona Halep avea o tunsoare diferită și încă nu trecuse prin intervenția chirurgicală de micșorare a sânilor, despre care a spus la un moment dat că a ajutat-o să ajungă în top.

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru.

Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a spus Simona Halep, într-un interviu acordat fostei jucătoare de tenis Chris Evert, în episodul doi al emisiunii „One-on-One”.

Ce superstiții are Simona Halep în tenis

Cu ocazia interviului acordat prezentatorului Cătălin Măruță în anul 2008, Simona Halep a dezvăluit ce superstiții are în tenis. Sportiva a spus că nu se întoarce din drum și intră întotdeauna cu piciorul drept pe teren.

În prezent, născută pe 27 septembrie 1991, Simona Halep are 31 de ani. A fost numărul 1 mondial în tenisul mondial, a cucerit titlul la Roland Garros și Wimbledon și a strâns o avere de peste 30 de milioane de euro din performanțele sale sportive.

Urmăriți Impact.ro și pe