Fiul lui Adrian Mutu, apariție îndrăzneață pe internet. Tânărul a fost surprins alături de o tânără în ipostaze neașteptate

Anca Manolica 27.09.2022, 14:18

Fiul lui Adrian Mutu și al actriței Alexandra Dinu uimește cu o apariție îndrăzneață pe internet. Mario Mutu, care a împlinit la începutul lunii septembrie 20 de ani, a atras recent atenția cu ipostazele în care a fost surprins în câteva fotografii din mediul online. Iată cum s-a pozat acesta.

Mario Mutu, apariție îndrăzneață pe internet

Mario Mutu este băiatul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Tânărul în vârstă de 20 de ani se află de ceva timp în România, după ce ani buni a locuit în Italia cu mama lui. Anii au trecut, iar Mario s-a transformat într-un tânăr ambițios, care îi seamănă foarte mult tatălui lui.

Acesta a postat recent câteva fotografii în mediul online, pe Instagram, de la un cunoscut restaurant din Capitală. Se află împreună cu o tânără, alături de care fumează narghilea și servesc diferite cocktailuri. Cei doi sunt extrem de apropiați, lăsându-se fotografiați în niște ipostaze destul de îndrăznețe (Vezi în Galeria Foto). 

Mario Mutu și Adrian Mutu
Mario Mutu și Adrian Mutu

Alexandrei Dinu nu i-a fost ușor să îl crească singură

Cei doi soți au divorțat în anul 2003, iar Mario, fiul celor doi, a rămas alături de mamă, în Italia. Deși nu a putut fi fizic tot timpul lângă el, Adrian Mutu a încercat ca fiului său să nu-i lipsească nimic și l-a vizitat de fiecare dată când a putut. Fosta vedeta de la PRO TV a dezvăluit într-un interviu că nu i-a fost deloc ușor să îl crească singură pe Mario, dar nu a avut încotro.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a povestit Alexandra Dinu.

Cu toate că are părinți celebri, tânărul a spus că vrea să realizeze lucrurile prin forțe proprii și vrea ca lumea să îl știe datorită realizărilor sale, nu ale celor care i-au dat viață.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...