Când se călugărește Gigi Becali. Vestea care i-a pus familia pe gânduri

Badea Violeta 23.09.2022, 12:55

Nu de puţine ori, Gigi Becali a vorbit despre relația sa cu Dumnezeu. Patronul FCSB, care se declară un om credincios, vrea să lase deoparte fotbalul și să se călugărească. De altfel, acesta a construit multe biserici în țara noastră și a făcut numeroase donaţii către mânăstirile de la Muntele Athos. Acum, afaceristul a spus când va lua calea Domnului.

Gigi Becali se călugărește. Anunțul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali este extrem de credincios și demonstrează asta ori de câte ori i se oferă ocazia. Latifundiarul din Pipera a vorbit de nenumărate ori despre Dumnezeu și a ridicat o mulțime de lăcașe de cult în România. Mai mult decât atât, afaceristul a investit și sume consistente de bani în mănăstirile de la Muntele Athos.

Acum, patronul FCSB și-a anunțat planurile de viitor. Latifundiarul a dezvăluit că se va călugări și va construi un oraș monahal în țara noastră. Însă, vrea să facă acest lucru după ce va asigura toate cele necesare familiei sale.

„Da, vreau să mă călugăresc, dar nu mai vreau să vorbesc despre asta. Nu vrea familia să mai vorbesc despre asta. Dar nu este decizie, e gând, intenție… Decizia e altceva, gândul e altceva…

În primul rând, trebuie să am acordul familiei. Nu acum, tată, nu se pune problema în următorii ani. Peste 10-15 ani, aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo.

E un loc frumos, liniștit. Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii… Ce vreau este greu, dar nu imposibil”, a declarat, în urmă cu mai multe luni, Gigi Becali.

Cand se calugareste patronul FCSB
Cand se calugareste patronul FCSB

Gigi Becali, surprins într-o biserică când predica din Sfânta Evanghelie

De curând, omul de afaceri din Pipera a fost surprins când predica din Sfânta Evanghelie într-un lăcaș de cult din țara noastră. Acest lucru demonstrează încă o dată că Gigi Becali este o persoană extrem de credincioasă și nu este exclus să ajungă la călugărie.

Deși afișează o imagine de dur, afaceristul a ajutat mulți oameni aflați în dificultate și a înfiinţat chiar și un spital pentru bolnavii de cancer, unde toate tratamentele sunt gratuite.

„Ca să nu se clatine pașii mei. D-aia m-ai auzit Tu Dumnezeule, pleacă urechea ta către mine și auzi cuvintele mele. Minunate fă milele Tale, Cel ce mântuiești pe cei ce nădăjduiesc în Tine de cei ce stau împotriva dreptei Tale”, este paragraful pe care Gigi Becali l-a cântat, conform celor de la Cancan.

Citește și Suma colosală propusă lui Gigi Becali pentru a cumpăra casa natală a lui Arsenie Boca. „Poate organiza cel mai mare pelerinaj din lumea ortodoxă”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...