Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. „Nu pot să cer nici cinci bani pe el”

Gabriel Peneș 21.09.2022, 15:09
Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. „Nu pot să cer nici cinci bani pe el”

Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. Patronul vicecampioanei a visat frumos în privința sumelor pe care le-ar putea lua pe fotbaliștii considerați „perlele” sale de la echipă. Latifundiarul spera la zeci de milioane de euro, mai ales pentru Octavian Popescu, jucătorul pentru care Becali se certa cu oricine, sezonul trecut, în privința valorii acestuia. Acum, Gigi Becali vede cum, treptat, visul frumos s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB

Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. Sezonul trecut, patronul roș-albaștrilor se lua de gât cu oricine contesta valoarea unui Octavian Popescu. Visa să ia pe el zeci de milioane de euro în condițiile în care dorea să păstreze și 20% după un eventual transfer al acestuia.

Acum, în ciuda calificării în grupele Conference League, FCSB „respiră” din greu în subsolul clasamentului Superligii. Gruparea antrenată de Nicolae Dică se află abia pe locul 14, antepenultimul și are șanse tot mai reduse să prindă play-off-ul. De aceea, după eșecul cu U. Craiova, Gigi Becali a anunțat că echipa se va concentra strict pe campionat.

„Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează așa tare Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătățite, avem șanse la campionat.

Doar campionatul contează. Singurul lucru pe care mi-l doresc e play-off-ul, că altfel am mai pierdut un an. Eu nu cred că o să pierdem play-off-ul, dar trebuie să batem Petrolul. Dacă vom câștiga restanțele și batem Petrolul, trecem peste. Lupta noastră nu e cu CFR sau cu Universitatea Craiova, e cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA”, a precizat Gigi Becali, la DigiSport.

Gigi Becali s-a resemnat în privința unui jucător de la FCSB. „Nu pot să cer nici cinci bani pe el”
Octavian Popescu nu-și mai regăsește forma din sezonul trecut și a intrat în dizgrația patronului FCSB

„Nu pot să cer nici cinci bani pe el”

Gigi Becali pare că s-a împăcat și cu gândul că nu va mai lua pe Octavian Popescu zecile de milioane visate. Jucătorul de 19 ani are un sezon dezastruos, fără nicio reușită și părând mereu că nu știe ce caută pe teren. Întrebat dacă în iarnă va reuși să mai genereze bani în contul clubului prin cedarea vreunui jucător, Becali a numit doar doi fotbaliști care i-ar putea aduce venit în perioada de mercato din iarnă. În schimb, latifundiarul crede că nu mai ia „nici cinci bani” pe Tavi Popescu, la cum arată jocul acestuia la ora actuală

„Nu cred, că nu ai pe cine să vinzi. Pe Coman nu-l văd să plece. De Tavi Popescu nici nu știu dacă la ora asta pot să spun că pot să cer măcar cinci bani pe el. Nu pot să spun asta.

După care… e posibil Cordea sau Olaru, dar dacă nu joacă echipa, jucătorii valoroși nu ies în evidență, nu marchează goluri. Nu cred că o să vând în iarnă”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali nu înțelege ce se întâmplă cu tânărul fotbalist, dar i-a trasat ca „sarcină” să dea 8 goluri până la finalul anului.

„Pe mine m-a dezamăgit Tavi, nu ştiu ce e cu el. Trebuia să facă ceva. A fost pâine de mâncat pentru Tavi. Nu! Dacă nu o să crească, să fie ăla care a fost. A dat goluri, vreau să dea goluri! Vreau să dea 8 goluri anul ăsta, asta vreau de la el. Ce aşteptări? Să dribleze doi şi să dea un pas! A vrut ieri să dea în centru, de pe 16 metri. Viziunea aia nu o mai are.

Este ceva, ceva 100% este. Nu ştiu ce! Sigur e ceva, dar nu ştiu ce!”, a adăugat Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Gigi Becali l-a lăudat pe Edi Iordănescu pentru că nu l-a convocat la lotul național pe Tavi Popescu în vederea meciurilor cu Finlanda și Bosnia. Și asta, după ce, în iunie, l-a atacat dur pe selecționer pentru că nu-l folosise suficient de mult pe fotbalistul considerat de Becali „un geniu” și comparat de acesta cu Maradona și Messi.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....